Znělka k velké show Česko na grilu je žhavá a šťavnatá. Hladoví si ji nepouštějte!

Znělka soutěžní show Česko na grilu

Česko na grilu je, jak uvidíte každou sobotu ve 20:15 na Primě nebo na prima+, pořádně rozpálená rodinná soutěžní show plná lahůdek z grilu, ohně a emocí. Chuť se dívat ve vás probudí už znělka pořadu, kterou si můžete přehrát hned v úvodu.

Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádná dávka emocí, to je nová rodinná soutěžní reality show Česko na grilu. Deset párů složených z milovníků grilování se utká o titul Grilmastera roku i zajímavou výhru v souboji nad žhavými uhlíky pod přísným dohledem nekompromisní poroty v podání Zdeňka Pohlreicha a Martina Svatka. Tentokrát nebudou soutěžit lidé jen za sebe a mezi sebou, ale ve dvojici s kamarádem, partnerem, maminkou či kolegou – jak fungování v páru ovlivní jejich strategii? Kdo nepřežije práci ve dvojici? Nezapomeňte se dívat, show a souboj u grilů začíná už v sobotu ve 20:15 na Primě.

Česko na grilu v jedinečné aplikaci

Buďte v neustálém spojení se soutěžícími a hrou, která vás baví. Objevte skvělé recepty, sledujte bonusová videa. Nepřetržitý přísun exkluzivních informací, fotek a dalších materiálů, které na televizní obrazovce neuvidíte. Kromě receptů ke grilu tu najdete i exkluzivní recepty přímo od soutěžících. Nesouhlasíte s názorem porotců? Účastníky soutěže můžete hodnotit i vy sami! Hlasujte pro svou oblíbenou dvojici a soutěžte o skvělé ceny. S aplikací Česko na grilu budete pořád u grilu.

Stáhněte si svoji aplikaci na Google Play nebo v Apple Store.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.