Znělka k velké show Česko na grilu je žhavá a šťavnatá. Hladoví si ji nepouštějte!

Znělka soutěžní show Česko na grilu

Česko na grilu je, jak uvidíte každou sobotu ve 20:15 na Primě nebo na prima+, pořádně rozpálená rodinná soutěžní show plná lahůdek z grilu, ohně a emocí. Chuť se dívat ve vás probudí už znělka pořadu, kterou si můžete přehrát hned v úvodu.

Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádná dávka emocí, to je nová rodinná soutěžní reality show Česko na grilu. Deset párů složených z milovníků grilování se utká o titul Grilmastera roku i zajímavou výhru v souboji nad žhavými uhlíky pod přísným dohledem nekompromisní poroty v podání Zdeňka Pohlreicha a Martina Svatka. Tentokrát nebudou soutěžit lidé jen za sebe a mezi sebou, ale ve dvojici s kamarádem, partnerem, maminkou či kolegou – jak fungování v páru ovlivní jejich strategii? Kdo nepřežije práci ve dvojici? Nezapomeňte se dívat, show a souboj u grilů začíná už v sobotu ve 20:15 na Primě.

Česko na grilu v jedinečné aplikaci

Buďte v neustálém spojení se soutěžícími a hrou, která vás baví. Objevte skvělé recepty, sledujte bonusová videa. Nepřetržitý přísun exkluzivních informací, fotek a dalších materiálů, které na televizní obrazovce neuvidíte. Kromě receptů ke grilu tu najdete i exkluzivní recepty přímo od soutěžících. Nesouhlasíte s názorem porotců? Účastníky soutěže můžete hodnotit i vy sami! Hlasujte pro svou oblíbenou dvojici a soutěžte o skvělé ceny. S aplikací Česko na grilu budete pořád u grilu.

Stáhněte si svoji aplikaci na Google Play nebo v Apple Store.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.