Celebrity

27. června 2023 17:05

Vanesa Havlíková

Zorka Hejdová promluvila o sociálních sítích. Za spolupráce dostává desítky tisíc

Zorka Hejdová (32) je nejen oblíbená moderátorka, ale také influencerka. Na sociálních sítích ji sleduje už více než 300 tisíc lidí a toto číslo každým dnem roste. Fanouškům ukazuje jak profesní, tak osobní život a sama nyní přiznala, že jí sociální sítě výrazně ovlivnily život.

„Bylo to postupné. Měla jsem Instagram, když ho tady ještě nikdo neznal, a používala jsem ho na úpravu fotek, což mi dnes přijde vtipné. Neberu to tak, že by mi to ze dne na den změnilo život, ale určitě je výraznou součástí mého života a práce a stále mě baví,“ přiznala Zorka Hejdová v rozhovoru pro Super.cz.

Čtěte také: Shopaholicadel přiznala, kolik vydělává na sociálních sítích. Je to větší částka, než si myslíte

Práce influencerů je ale občas náročnější, než se na první pohled může zdát. „Nerada o tom mluvím. Někdy to z úst různých influencerů zní, že si stěžujeme. Nemyslím si, že je to těžká práce, ale náročné to je. Není to o tom, že si vyfotíte něco v obýváku a je to hotové. Ta úroveň zahraničích influencerů, kterými se inspirujeme, je velmi vysoko nastavená,“ přiznala.

Sociální sítě změnily Zorce Hejdové život

„Když mám spolupráci, znamená to, že si najmu celý tým. Mám kameramanku, fotografku, vizážistku. Vymyslíme koncept i scénář, jak má video vypadat. Myslím si, že je fajn to takhle dělat, ale zároveň se z toho nesmí vytratit autenticita,“ objasnila moderátorka, jak sama přistupuje ke spolupracím na sociálních sítích.

Mohlo by vás zajímat: Známé ženy kojí na sociálních sítích. Chcete jen ukázat prsa, pustily se do nich matky

A kolik si za dobře odvedenou práci na sociálních sítích vydělá peněz? „Je to subjektivní, záleží na rozsahu kampaně. Vybírám si značky, pod které se chci podepsat a sama je využívám roky, bez ohledu na to, zda jsme ve spolupráci, nebo ne. V tomto mám svědomí čisté. Kdybych měla být konkrétní, u jednorázové spolupráce je to v řádech desítek tisíců,“ svěřila se.

Manžela focením na Instagram nezatěžuje

Na sociálních sítích se nepohybuje pouze Zorka, ale také její manžel Míra Hejda (39), se kterým má moderátorka malého syna Nikolase. Přestože je na Instagramu také aktivní, tvoření obsahu nechává na manželce, která to respektuje.

Zorka a Míra Hejdovi promluvili o synovi:

Mohlo by vás zajímat: Zorka Hejdová porodila: Tak jsi na světě! Ukázala fotku a prozradila i jméno

„Neshody kvůli tomu nejsou. Pokud si pomáháme, tak v ohledu na názor a jiný pohled na věc, který je vždy důležitý. Ale že bych z něj dělala instamanžela, který kolem mě musí běhat a fotit mě, to ne. On to nikdy neměl rád a já do toho nechci svého partnera nutit. Často to vidím, klobouk dolů pánové. Ale Míra není ten typ, já mám většinou někoho, kdo mi to fotí a točí, nebo si to vyfotím sama a nikoho tím neobtěžuji,“ dodala v rozhovoru pro Super.cz Zorka na závěr.

Sdílejte článek
Štítky peníze moderátorka Instagram spolupráce sociální síť výdělky Zorka Hejdová Influencer Míra Hejda

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.