Natálie Grossová si našla přítele v zahraničí. Na svatbu a děti ale nemá pomyšlení

Dcera zesnulého expremiéra Stanislava Grosse roste do krásy. Jednadvacetiletá Natálie Grossová se věnuje herectví i zpěvu a právě skrze něj se seznámila i se současným partnerem, který pochází z Nizozemska. Jak svou lásku popsala?

Natálie Grossová v České republice rozjela poměrně úspěšnou kariéru. Vystupuje například v divadelních představeních, jako jsou Bídníci, a teď se objevila dokonce i na filmovém plátně v novém snímku Superžena. Na premiéře se Natálie objevila po boku své sestry a maminky. Už dříve se talentovaná kráska svěřila s tím, že největší oporu má právě ve své rodině.

Mohlo by vás zajímat: Natálie Grossová těžký rozchod překonala díky rodině

„Jsem nejvíc vděčná za mamku a ségru, náš vztah je neuvěřitelný. Vůbec netuším, jak bych zvládala těžké životní situace, jako je například ten rozchod, bez nich. Se ségrou jsme jako nejlepší kámošky. Neznám kolem sebe nikoho, kdo by měl právě tak hezký vztah se sestrou jako já,“ svěřila se webu Prima Ženy Grossová.

Její partner ale na akci chyběl. „Není v cizině, je teď v Praze, jen úplně nemá rád novináře a to focení kolem. Tak říkal, že se mnou zajde do kina v týdnu, a jestli mi to nevadí, tak že dneska nepřijde. Já to chápu, pro něj tohle musí být šílené, není na to zvyklý,“ prozradila Grossová webu Expres.cz.

Jak to má se svatbou?

Sympatická brunetka hraje ve filmu Superžena mladší sestru hlavní hrdinky, která touží po svatbě. A jak to má Natálie s vdavkami ve skutečnosti? „Myslím si, že na to mám ještě čas. Je mi jednadvacet, některé holky na to už třeba koukají. I já mám na Pinterestu už odmalička uložené všechny svatební šaty. Na vdávání a na děti mám ale ještě dost času, teď se chci věnovat svojí kariéře a kloubit to dohromady by asi nešlo,“ uvedla talentovaná zpěvačka a herečka.

Čtěte také: Dcery zesnulého Stanislava Grosse tíhnou k umění. Vím, že nás táta sleduje, říká Natálie

Její partner je také z hudební branže a jejich cesty se spojily během práce na společných projektech. On pracuje jako hudební producent vystupující pod přezdívkou Hitmydm. Dvojice spolu mluví anglicky a soudě podle sociálních sítí jsou do sebe zamilovaní až po uši.

Natálie Grossová byla v minulosti často vídána po boku Adama Kajumiho, oba dva ale tvrdili, že jsou pouze přátelé. Předtím chodila dva roky s operním pěvcem a jejich rozchod byl poměrně náročný. Dokonce se chvíli spekulovalo o těhotenství, jelikož Natálie v tu dobu vydala píseň, ve které zpívá, jak bude šťastnou maminkou. Zpěvačka však veškeré spekulace na jaře roku 2022 popřela.

Natálie Grossová nazpívala novou píseň:

Sdílejte článek
Štítky hudba vztah zpěvačka celebrity Natálie Grossová láska

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.