Tereza Černochová o lásce a mateřství: Zažívám nejhezčí období, zároveň se bojím

Česká zpěvačka Tereza Černochová (39) se při příležitosti focení charitativního kalendáře rozpovídala o tom, jaké životní období momentálně zažívá. Prozradila, jak zvládá své mateřské povinnosti a také to, že je zamilovaná.

Tereza Černochová podpořila charitativní kalendář Patricie Pagáčové Psí život. Sama má svého čtyřnohého miláčka z útulku. A dělal jí doprovod i při tomto focení. „Je to můj strašně dobrý parťák, občas ze srandy říkám, že je to můj manžel, protože jsem si ho brala v době, kdy jsem byla opuštěná a smutná. Dokonale pochopil, jakou roli má zastoupit, potřeboval se pomazlit a věděl, že já taky,“ prozradila v pořadu Showtime.

Těžká úloha matek

Zpěvačka sama vychovává dceru Lauru, která šla letos do třetí třídy. Poprvé své mamince prý řekla, že má strach, jestli učivo zvládne. Tereza se na to konto rozpovídala i o svých pocitech ohledně mateřství. „Včera jsem slyšela jednu maminku, jak říká svojí kamarádce, že si na začátku roku strašně nevěří jako matka. Že má strach, jestli to logisticky všechno zvládne. A mě to tak strašně potěšilo, že někdo ty pocity řekl nahlas. Protože já to mám taky, aby to dítě bylo spokojený a šťastný,“ vysvětlila své obavy.

Po letech konečně zase šťastná

Mimo jiné zpěvačka prozradila, že se v jejím životě objevil nový muž. „Po docela dlouhé době zažívám jedno z nejhezčích období, což je fajn zjištění po takových deseti dvanácti možná patnácti letech takového temna. Takže já se tak jako nadechuju a je to hrozně příjemný, hrozně fajn. Nemám v sobě skepsi a těším se na to, co přijde, co bude nového. Chystám desku, na to se taky strašně těším. No a jsem zamilovaná, to je hezký,“ prohlásila s úsměvem na rtech viditelně šťastná Černochová. Jméno své lásky ale prozradit nechtěla. „To jsou věci, které jsou křehké. Je hezké to říct, ale nic víc, protože člověk nikdy neví, co ho v životě potká a co bude řešit. Je dobré si to hýčkat,“ uzavřela blondýnka.

Devětatřicetiletá dcera rokenrolového a bigbeatového zpěváka Karla Černocha se proslavila především svým účinkováním ve skupině Black Milk. Ve tříčlenné dívčí skupině zpívala spolu s Terezou Kerndlovou a Helenou Zeťovou. Nyní vystupuje se skupinou Monkey Business, což je prý její splněný sen.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.