Italský zpěvák Drupi udělal razantní krok: Po desítkách let si nechal ostříhat vlasy

Italský zpěvák Drupi (76), který se v Česku proslavil především spoluprací s hudebnicí Hanou Zagorovou, ukázal svým fanouškům na sociální síti nový sestřih. Po letech vystupování s ikonickou bujnou kšticí shodil dlouhé vlasy. Hřívu si nechal ostříhat kvůli natáčení celovečerního snímku.

Zpěvák Drupi často říkával, že to, čím ho příroda bohatě obdařila, jsou vlasy a hlas. A právě své proslulé dlouhé vlasy si teď po dlouhých letech nechal ostříhat.

Čtěte také: Další experiment s vlasy Leoše Mareše. Z moderátora je platinový blonďák

Fanoušci na jeho dlouhou hřívu byli zvyklí od počátku jeho slávy, proto je nový sestřih pro mnohé jeho obdivovatele nepříjemnou změnou. „S tímhle účesem je to opravdu divné,“ pozastavil se nad krátkými vlasy Drupiho fanoušek v komentářích na sociální síti Instagram. „Ach ne, vy jste se nechal ostříhat,“ litoval další fanoušek.

Nicméně řada obdivovatelů změnu účesu ocenila. Někteří se dokonce nechali inspirovat a chtějí také navštívit kadeřníka. „Vy jste si ostříhal vlasy? Tak teď je na čase, abych se také ostříhal. Jste můj idol,“ okomentoval fanoušek první fotku, kterou Drupi sdílel s krátkými vlasy. „I když ty dlouhé vlasy měly své kouzlo, moje žena říká, že jste hodně cool,“ vzkázal další zpěvákovi známého pro jeho chraplák.

První filmová role

Bujnou kštici si Drupi, celým jménem Giampiero Anelli, nenechal ostříhat jen tak. Důvodem je jeho velký filmový debut, oblíbený zpěvák se totiž dosud v žádném celovečeráku neobjevil.

„Nejprve jsem byl trochu v šoku, ale stejně jsem to přijal. Zápletka filmu se mi líbí,“ prozradil Drupi v rozhovoru pro italský web TGCOM24 s tím, že mu filmovou roli ve snímku Alcooltest nabídl samotný režisér Stefano Usardi.

„V minulosti mi byla dvakrát nabídnuta účast ve filmu, ale pokaždé jsem odmítl. Posléze jsem toho vždy trochu litoval. Tentokrát jsem si nechtěl nechat ujít příležitost. A taky jsem si možná chtěl ostříhat vlasy a hledal jsem pro to záminku,“ vysvětlil zpěvák, známý například pro hity Sereno è, Piccola e fragile či Sambariò.

Vlasy si možná už dorůst nenechá

Drupi se také svěřil, že co si pamatuje, naposledy byl u kadeřníka, když mu bylo patnáct let.

Zda si ještě nechá někdy v budoucnu narůst dlouhé vlasy, zatím zůstává otázkou. Drupi je totiž s novým sestřihem spokojený.

„Musím přiznat, že jsem měl pochybnosti. Nejdřív jsem si je chtěl ihned po natáčení nechat dorůst. Ale pak mi všichni začali říkat, že vypadám dobře, omlazují mě. A pak chcete taky pohodlí, když si je umyjete. Kdo ví, třeba to bude definitivní změna mého vzhledu,“ pronesl muzikant, kterého fanoušci již zanedlouho uvidí debutovat na filmovém plátně.

Chantal Poullain promluvila o kráse: Vyžehlit lidi? Jsem proti, vrásky mají svůj šarm:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 9. 2024

Berani, dnes k vám členové rodiny možná nebudou upřímní, zejména pokud jde o práci v domácnosti. Nebuďte překvapeni, když uslyšíte výmluvy. Může to být nepříjemné, ale nenechte se tím vytočit. Nechte domácí práce plavat. Dělejte něco, co vás baví. Je to větší zábava než vynášení odpadků.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.