Celebrity

12. února 2023 05:30

David Laštovka

Zpěvák Milan Chladil zemřel v autě po vystoupení. Krátce před smrtí ještě vtipkoval

Originální seriály právě online na prima+

Nezapomenutelný český zpěvák Milan Chladil by v těchto dnech oslavil 92. narozeniny. Jeho smrt je dodnes zahalena tajemstvím a tvrdí se o ní ledacos. Jak na něj vzpomíná jeho pěvecká kolegyně Yvetta Simonová, která byla poslední osobou, jež ho viděla naživu?

Tělo Milana Chladila bez známek života bylo nalezeno v autě, které řídil po společném koncertu s pěveckou kolegyní Yvettou Simonovou. Příčinou měl být infarkt. „Jeli jsme zrovna plzeňskou šňůru a končili v Kašperských horách. Vystoupení jsme normálně odehráli, všechno bylo jako vždycky. Milan ještě vtipkoval, koupil si dvě noční košile, které si velmi pochvaloval, ale mně se tedy vůbec nelíbily. On se do nich převlékl, aby nám dokázal, že mu opravdu sluší. Já mu zopakovala, že mě to opravdu nenadchlo a v duchu politovala jeho manželku. Rozloučili jsme se a nasedli do aut. Nevím, proč jsme tenkrát byli každý svým,“ popsala Yveta Simonová osudný večer webu Prima Ženy.

Zemřel pouhý měsíc po své matce

Po cestě domů se však začaly dít podivné věci. „Milan mě asi dvakrát předjel, říkala jsem si, co dělá. Chvíli jsme jeli vedle sebe, tak jsem otevřela okénko a zeptala se, jestli něco nepotřebuje. Řekl mi, že je v pořádku, že jen odpočívá, ale myslím, že už mu asi nebylo dobře. Pak mě předjel naposledy, zamával, a to bylo naposledy, co jsme se viděli. Zemřel ještě tu noc v autě. Asi cítil, že něco není v pořádku, měl namířeno na Bulovku,“ prozradila Yvetta.

VSTUPTE S NÁMI DO PRIMA+ A UŽÍVEJTE SI KVALITNÍ ČESKÉ I ZAHRANIČNÍ FILMY A SERIÁLY!

Jeho náhlá smrt byla pro ni obrovským šokem. „On měl dvakrát revmatickou horečku, to srdíčko už tím pádem nebylo v pořádku a nefungovalo tak, jak by mělo. Ale bylo to tak nečekané... Hrozné... Odešel přesně měsíc po své mamince. V květnu jsme byli na jejím pohřbu, v červnu jsme pochovali Milana,“ uvedla Simonová.

Žil dva životy najednou

S Chladilem tvořili pěveckou dvojici neuvěřitelných osmadvacet let. „Vždycky říkal, že jsme rekordmani, že nikdo na světě tak dlouho spolu nevydržel. Byl to bodrý Moravan, měl v sobě spoustu energie a temperamentu. Žil dva životy najednou. Miloval společnost a zábavu. Když jsme jezdili po republice, znal všechny restaurace. Rovnou zamířil do kuchyně, kde ho všichni dobře znali, poplácal holky po zadečku, podíval se, co vaří dobrého, ochutnal a ony byly v sedmém nebi. Během chvíle se stůl, u kterého jsme seděli, prohýbal jídlem. Díky němu jsme byli obslouženi hned. On to s lidmi prostě uměl,“ přiblížila Simonová, která má na svého životního parťáka samé krásné vzpomínky.

Doma to začalo skřípat

Jen jedno ji trochu mrzelo, že nabíral tolik práce, než bylo únosné. „Milan nechtěl být doma, chtěl vydělávat peníze, takže se dost často stávalo, že byl schopen nabrat tolik vystoupení, že to bylo až neúnosné. Když pak máte rodinu, je to problém. Doma to samozřejmě začalo skřípat, sotva jsme se vrátili z jedné štace, už jsme jeli na další. Nekoukal na svátky, dovolené, silvestry... Pamatuji se, že už v lednu jsem se děsila toho, co všechno domluvil za vystoupení na MDŽ. To jsme měli i čtyři za jeden den, a to už bylo skutečně moc. To už jsem ani nevěděla, co zpívám,“ poznamenala nestárnoucí zpěvačka, která letos v listopadu oslaví 95. narozeniny.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.