7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 12. září? Budeme opakovat staré chyby

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 12. září 2022.

Denní průvodce na týden od 12. září pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 12. září

Výrazně originální pondělí, ve kterém se bude dařit zejména znamením Panny a Býka. Dokonce i tato dvě konzervativní znamení se odhodlají k něčemu revolučnímu či netradičnímu. Láska, která provází tyto dny, je skromnějšího či cudnějšího charakteru. Pozor, není čas na velké nákupy a rozhazování peněz.

Úterý 13. září

Dnes Luna vstoupí do znamení Býka a naznačuje naši potřebu finanční a materiální jistoty. Budeme více než obvykle toužit po příjemných věcech života, dobrém jídle a pohodlí. Pro svůj duševní klid potřebujeme stabilní domácí situaci. Skvěle můžeme relaxovat v přírodě.

Středa 14. září

Čeká nás jiskřivý středeční večer, možná se setkáme s někým velmi zajímavým, originálním, s někým, kdo nás přivede na novou cestu nebo nám vnukne nějaký skvělý nápad. Dávejte si jen pozor na své peníze, hrozí jejich ztráta.

Čtvrtek 15. září

Ode dneška se na oblohu vrací nepříjemný aspekt, kvadrát mezi planetami Uran a Saturn, který symbolizuje konflikt mezi konzervativními a radikálními energiemi. Tato kvadratura může uvolňovat diktátorské projevy, egoismus a velikášství. Proti sobě stojí neotřesitelné názory, postoje, soupeřící tábory. Dá se počítat s náhlými zvraty osudu. V osobních příbězích chceme udržet daný stav tím, že klademe odpor všem změnám, novinkám a progresivním proudům ve společnosti i v politice. Můžeme se nezdravě bouřit proti zavedenému řádu. Pokud ale budeme odmítat jakoukoliv změnu, může se nám stát, že se nám situace zcela vymkne z rukou. Měli bychom se řídit vlastním rozumem a být přizpůsobiví změnám, které s sebou nese doba. Tento aspekt bude na obloze úřadovat až do 23. října tohoto roku.

Pátek 16. září

Dnes pro nás hvězdné nebe nachystalo možné milostné hádky i rozepře, které však můžeme léčit božským sexem.

Sobota 17. září

Šest planet na obloze je retrográdních. Co to znamená? Především to, že v těchto dnech znovu prožíváme něco, co jsme již zažili, opakujeme staré chyby. Naším úkolem je poučit se z minulosti a pustit staré, aby mohlo být nahrazené něčím novým. Je to i den loučení.

Dnes se snažte předcházet hádkám, mohly by se v nich projevit vaše frustrace z toho, že se věci nehýbou tak, jak jste si představovali.

Neděle 18. září

Dobrou zprávou dneška je naše narůstající fyzická kondice, síla i odhodlání zvládat všechny těžké úkoly doby. Tou špatnou je určitá komunikační přehnanost. Rozhodně dnes neslibujte víc, než můžete splnit. Nepropadejte iluzím a snílkovství. „Našim furiantům“ čas skutečně nepřeje.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Tyto dny v sobě zahrnují velký potenciál. Můžete pracovat na širokém okruhu činností. K jeho využití však bude zapotřebí přemoci počáteční lenost. Nezavrhujte nové výzvy, nebojte se nových věcí, nelpěte na starých. Vezměte otěže do svých rukou a nasměrujte svůj osud tak, aby vyhovoval vašim představám. V tomto týdnu můžete cestovat, stěhovat se, rekonstruovat dům či byt, povýšit anebo změnit zaměstnání. Pro cokoli se rozhodnete, dočkáte se radosti, úspěchu, bohatství, úcty… Řiďte se instinktem a dávejte si pozor na ukvapenost, hádavost a emoční nevyrovnanost.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.