7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 23. ledna, ve kterém si zvolíme prezidenta

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 23. ledna 2023.

Denní průvodce na týden od 23. ledna pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 23. ledna

Dominantním aspektem pondělí je spojení planet Saturnu a Venuše. Tato konjunkce většinou signalizuje citové strádání, v lepším případě určitou vážnost. Pokud se vám tedy dnes bude zdát, že vás nikdo nemá rád, že se vám láska nevyplácí, vyčkejte. Zítra už vše budete vidět z jiného úhlu.

Včera 22. ledna začal čínský nový rok ve znamení vodního Zajíce. Zajíc všem slibuje zmírnění hektického tempa, které nasadil vládce minulého roku Tygr. V roce 2023 podle čínské filozofie budeme rozvíjet své city, lásku dávat i přijímat a budeme si ochotní i pomáhat. Podívejte se na podrobné horoskopy pro všechna znamení.

Úterý 24. ledna

Dnešek napraví to, co včerejšek pokazil. Nastane vzájemné porozumění, intuitivně se budeme umět napojit na myšlení druhých. Můžeme cítit i příliv radosti, optimismu a nové energie. Výborně by se mělo dařit znamení Berana, Kozoroha, Vodnáře a Ryb.

Středa 25. ledna

Silné energie budou naplňovat i tuto středu. Máme dostatek sil i chuti měnit řád zaběhnutých věcí. Společenská atmosféra může být prodchnutá svobodným duchem a touhou po nezávislosti. Dnes se vyplatí i zariskovat.

Jelikož je Luna ve znamení Ryb, měli byste zvýšenou energii věnovat prosté chůzi. Choďte, chůze posiluje celý pohybový aparát, snižuje krevní tlak, přivádí kyslík do tkání a zrychluje metabolismus cukrů a tuků. Oteklé nohy mohou být důsledkem nedostatku tekutin v těle, takže dbejte i na správný pitný režim.

Čtvrtek 26. ledna

Dnes se nehádejte, vyhýbejte se zbytečným sporům. Ve vzduchu visí prchlivost, výbušnost a nezvládnuté emoce. Zejména znamení Berana a Kozoroha by se měla všechny spory zkusit ustát s chladnou hlavou.

Pátek 27. ledna

Nervozita ve společnosti stoupá. A kdyby jen ve společnosti, i v rodinách, mezi kolegy v práci či přáteli. Nechejte si své názory pro sebe. Dnešek není nakloněný porozumění postojů druhých. Na silnicích neriskujte, nepospíchejte a za volantem se nevztekejte.

Sobota 28. ledna

Den výsledků druhého kola prezidentských voleb. Kdo bude naším novým prezidentem? Z hlediska horoskopu České republiky bychom si měli zvolit prezidenta nejen silného charakteru, rozhodnosti a neústupnosti, ale i přizpůsobivosti, důvtipnosti a schopnosti improvizace.

Tranzity v horoskopu České republiky v čase vyhlášení výsledků dne 28. ledna 2023 jsou smíšené – jak negativní, tak pozitivní. Mezi ty pozitivní patří, že dokážeme přijmout demokratické rozhodnutí vyplývající z demokratických voleb a že naše volba může přispět k prosperitě naší země. Některým z nás se splní sen, vize se promění v realitu. Mezi negativními budou dominovat silné rozladění velké části obyvatelstva, zklamání ze způsobu komunikace, nesplněná očekávání, možná i podezření z klamu či podvodu.

Neděle 29. ledna

Šťastná neděle je před námi. Den, ve kterém jsme aktivní, činorodí, naplnění optimismem. Ve společnosti mohou probíhat vzrušené diskuse, chceme s ostatními sdílet své vize a myšlenky. Nejlépe na tyto energie budou naladěna znamení Kozoroha, Býka, Vodnáře a Blíženců. Ostatní budou spíše odpočívat.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Ve čtvrtém týdnu přichází nová živelná energie, stěží dokážete zůstat na jednom místě nebo u jednostranné činnosti. Rozpoznejte úrodné pole, kde by mohlo vzniknout něco nového a prospěšného. Tyto dny však nebudou jednoduché pro ty, kteří bojují se žárlivostí, sobeckostí a majetnictvím. Takoví lidé pak budou mít ze strachu o něčí ztrátu přehnané, nerealistické nebo hloupé požadavky na partnery a blízké.

AURU na tento týden podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.