7 předpovědí na 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 29. srpna? Zažijeme ďábelská pokušení

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 29. srpna 2022.

Denní průvodce na týden od 29. srpna pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 29. srpna

Pokud vás dnes přepadne pocit, že vás nikdo nemá rád nebo že jste na vše úplně sami, tak tomu moc nevěřte. Počkejte, za pár dnů se situace změní, a vy se opět budete cítit milováni. Svoji citovou nespokojenost si nevylévejte na druhých a řiďte se užitečnou radou – zlaté slovo, co zůstane v ústech. Ostrý jazyk si schovejte pro jiné příležitosti.

Úterý 30. srpna

Včerejší napětí pomalu ustupuje, ale stále máme tendenci řešit situace tlakově a nekompromisně. Můžeme tím zraňovat své blízké. Nejlepší radou na dnešní den je spojit aktivitu s chytrou komunikací, tzn. například vyřídit úřední záležitosti a bez reptání plnit své pracovní povinnosti.

Středa 31. srpna

Dnešek nám přinese úlevu v podobě společenských romantických prožitků. Možná si dopřejete milou společnost někoho příjemného nebo uspořádáte menší rodinnou oslavu. Také pokud jste před začátkem školního roku ještě nestačili zařídit vše potřebné, dnes vše doladíte k vaší úplné spokojenosti.

Čtvrtek 1. září

Před námi je skvělý začátek měsíce i nového školního roku. Budeme mít chuť se pustit do práce i učení. Až do 10. září je planeta Merkur v přímém pohybu a zaručuje nám úspěch ve všech zkouškách i úředních záležitostech. Pokud potřebujete uzavřít nějakou důležitou smlouvu nebo něco podepsat, zkuste to stihnout během prvních deseti zářijových dnů.

Pátek 2. září

Diplomacie nebude silnou stránkou dneška. Zkuste se vyhnout všem rozepřím a hledejte smířlivá stanoviska, určitě si nechcete nadcházející víkend kazit zbytečnými hádkami.

Sobota 3. září

Nadbytek mentální energie zkuste uvolnit v nějaké fyzické činnosti. Dlouhý výlet do přírody vám jistě prospěje. Ti z vás, kteří se v této době připravují na státní zkoušky nebo opožděné maturity, budou díky své koncentraci schopní zvládnout obrovské dávky učební látky. Zejména vzdušným znamením – Blížencům, Vahám a Vodnářům – půjde studium pěkně od ruky. Na duševní relaxaci by však zapomínat také neměla.

Neděle 4. září

Možná vás dnes přepadnou různá ďábelská pokušení, možná vás někdo svede nebo si dopřejete něco, co máte zakázaného. Nevadí, nemusí to dopadnout zrovna špatně, když si od toho nebudete slibovat více než jen rozptýlení a relaxaci.

EXKLUZIVNÍ předpověď numeroložky Lenky Suchardové na tento týden:

Soustřeďte se na detaily, ať budete vařit, natírat plot, ťukat do počítače, anebo si povídat na rodinné sešlosti. Tím, že postřehnete nějakou maličkost, která vám dříve unikala, dokážete zvýšit svůj potenciál, vylepšit zdravotní stav, ale i finanční možnosti. Buďte vnímaví k návrhům a názorům ostatních, pozorujte, studujte a sbírejte materiály, které použijete pro formování vlastní budoucnosti. I když můžete být podráždění v důsledku časového stresu, emočních otřesů nebo frustrací z pomalé reakce ostatních, snažte se být trpěliví, nepolevujte v úsilí ani ve víře v dobrý konec. Více péče a pozornosti než obvykle bude potřebovat rodič nebo dítě, za což budete odměněni nádherným zážitkem lásky a blízkosti.

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás ještě mohlo zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.