7 předpovědí pro 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 27. června podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 27. června 2022.

Denní průvodce na týden od 27. června pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 27. června

Pěkné pondělí je před námi. Organizované, strukturované a navíc komunikačně hodně plodné. Pokud máte před sebou nějaké vyřizování na úřadech nebo dokončování studia, dnešek je tím pravým dnem. Nejvíce se bude dařit znamením Vodnáře, Berana a Blíženců.

Úterý 28. června

Skvělý den, ve kterém si můžete se svým partnerem vyjasnit představy o vaší společné dovolené a nepohádat se. Zvládnete i podrobný itinerář na celé prázdniny. Dnes se plánuje i miluje. Vylepšení své pozice očekávejte i mezi kolegy v práci. Zkuste naplno využít těchto pozitivních energií.

Středa 29. června

Možná je toho před prázdninami na vás moc a nevíte, kam dříve skočit. Nevíte, jestli máte rychle dodělat všechny pracovní povinnosti, abyste na dovolenou odjeli s čistým štítem, anebo se více věnovat balení na prázdniny. Chce to klid a postupovat krok za krokem.

Brzy ráno, přesně ve 4 hodiny a 52 minut nastane novoluní ve znamení Raka, které symbolizuje nové začátky zejména pro Raky. Posiluje rodinné vazby, probouzí chuť vybudovat stabilní a bezpečný domov. Uvědomíme si sílu a důležitost rodiny, možná i rodné země. Jeho energii tentokrát budeme pociťovat ještě víc než obvykle. Nejsilnější bude prvních 12 až 24 hodin novoluní. Pokud tedy chcete s něčím skoncovat, toužíte zkusit něco nového a váháte, kdy začít, je právě v tuto dobu ideální čas. Rozlučte se s minulostí a plánujte budoucnost.

Čtvrtek 30. června

Dnes si dávejte pozor na zbytečně rozjitřené emoce, nepodléhejte svým náladám a myslete na to, že jsou před vámi dva letní měsíce, které si nechcete vůbec ničím kazit. Večer vás možná čeká malá rodinná oslava.

Pátek 1. července

Je tu začátek prázdnin, je tu pátek a je tu také obtížná energie, kdy budeme mít tendenci druhým vnucovat své názory, přístupy a můžeme to dělat i dost bezohledně. Ve vzduchu visí agrese, násilí a bohužel i nebezpečí, které by na nás mohlo číhat na silnicích. Pro dnešek určitě platí – vše v klidu a s rozvahou. Přebytečnou energii si raději vybijte v sexu.

Sobota 2. července

Nejobtížnější energie včerejška jsou sice za námi, ale opatrnosti není nikdy dost. Rozhodně stále platí neriskovat a v kritických situacích nepodléhat emocím. Dnes nám na pomoc přispěchá schopnost se s druhými konstruktivně domluvit na řešení sporných situací.

Neděle 3. července

Ve vzduchu visí četná nedorozumění, nebo vaše představy o něčem mohly být jiné, než jaká je skutečnost. Nenechejte se otrávit, buďte velkorysí a užívejte letního sluníčka a pohody. Zítra už bude lépe.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

V tomto týdnu by vás mohlo ještě zajímat:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.