Astročlánky

26. června 2022 05:57

Anna Kopečková

Blíží se silné červnové novoluní ve znamení Raka. Pozor na velkou přecitlivělost

29. června nastane již šesté letošní novoluní. Nový měsíc s sebou vždy přináší nové začátky a skvělé příležitosti. Jaký bude ten červnový pod nadvládou velmi citlivého a na rodinu zaměřeného Raka?

Červnové novoluní přichází víc než týden po letním slunovratu, během něhož Slunce vstoupilo do pečujícího a velmi intuitivního znamení Raka. Nastane 29. června brzy ráno, přesně ve 4 hodiny a 52 minut. Jeho energii tentokrát budeme pociťovat ještě víc než obvykle. Nejsilnější bude prvních 12 až 24 hodin novoluní. Pokud tedy chcete s něčím skoncovat, toužíte zkusit něco nového a váháte, kdy začít, je právě v tuto dobu ideální čas. Rozlučte se s minulostí a plánujte budoucnost.

Domov a rodina na prvním místě

Tentokrát můžeme vliv novoluní pociťovat ještě déle, než je obvyklé, protože mu bude vládnout mimořádně citlivé znamení Raka. Důležitými tématy budou rodina, domov a s nimi spojené pocity zázemí a bezpečí.

Vodní znamení Raka je velmi vnímavé. Raci také bývají plaší, ostýchaví a často neukazují svou pravou tvář. Když vycítí nebezpečí, rychle hledají bezpečný úkryt. Bývají také dost náladoví. Rodina, domov a čas strávený s těmi nejbližšími jsou pro ně velice důležité.

Všechny tyto energie nás mohou ve dnech kolem červnového novoluní ovlivňovat. Můžeme být opravdu hodně přecitlivělí, můžeme pociťovat touhu o někoho se starat nebo budovat stabilní bydlení a bezpečný domov. Pokud stále nemáte místo, kde byste se cítili dobře, využijte příznivých energií kolem novoluní a zkuste pro sebe najít vhodný dům nebo byt, který pro vás bude ideálním domovem. Tato konstelace také přeje rekonstrukcím, takže si klidně svůj stávající domov předělejte, aby se vám v něm žilo opravdu dobře a cítili jste, že máte pevnou půdu pod nohama a střechu nad hlavou.

Raci také rádi pečují o druhé a období kolem novoluní bude ideální dobou pro zlepšení rodinných vztahů. Pokud máte s někým z rodiny konflikty, zkuste je v tomto období vyřešit. Udělejte jako první vstřícný krok, omluvte se, naslouchejte druhým, aniž byste je nějak hodnotili nebo očekávali, že se zachovají určitým způsobem. A zkuste dát vztahy s rodinnými příslušníky zase do pořádku. Jen pozor, aby vaše touha o někoho se starat nebyla přehnaná, zejména vůči dětem. Dejte průchod svým emocím, ale láskyplnou a nesvazující formou. Nemějte na ně přehnané nároky, a i když cítíte, že je musíte chránit za každou cenu, stačí, když jim vytvoříte určité hranice, v jejichž rámci se mohou svobodně pohybovat.

Pozor na zažívání

Raci mívají dobré zdraví a pokud onemocní, většinou to souvisí s psychikou. Citlivou oblastí Raků je trávení, zejména žaludek, také žlučník a střeva. Právě kvůli stresu často trpí žaludečními neurózami, vředy nebo poruchami metabolismu. V době kolem novoluní pracuje metabolismus mnohem rychleji. Zkuste toho využít, dejte přednost lehčí stravě a nezatěžujte zbytečně tělo těžkými jídly nebo alkoholem. Vaše tělo se díky tomu samo zbaví látek, které mu škodí.

Zdroj: Najdise.cz, nakridlechandelu.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.