7 předpovědí pro 7 příštích dnů. Jaký bude týden od 6. června podle hvězd?

Podívejte se na přehledný hvězdný manuál na tento týden. S našimi předpověďmi a dobrými radami pro každý den můžete úspěšně projít všemi úskalími a správně využít dobré šance, které vám hvězdné nebe nabízí v týdnu od 6. června 2022.

Denní průvodce na týden od 6. června pro všechna znamení zvěrokruhu:

Pondělí 6. června

Od včerejška je na několik dlouhých týdnů – přesně do 23. října 2022 – planeta Saturn retrográdní. Co to pro nás znamená? Mnoho podstatného. Budeme mít čas integrovat to, co jsme ve svých životech prožívali od 11. října roku 2021 do těchto dnů. Něco důležitého se bude měnit v nás i okolo nás. Budeme se učit skutečné svobodě. Na světovém poli se dají očekávat mírová jednání, na domácím prověrka dosavadního způsobu vládnutí současného kabinetu.

Pondělí bude skutečně pracovní. A možná nám to ani nebude vadit. Smysl pro povinnost, píle a pečlivost nám budou pomáhat projít dneškem i zítřkem bez ztráty kytičky.

Úterý 7. června

Rozporuplné energie jsou příznačné pro toto úterý. Čekají nás originální a překvapivé situace a také bychom se mohli náhle zamilovat. Na druhou stranu i pohádat, zejména ve stálých partnerských vztazích může dojít k nějaké roztržce.

Středa 8. června

Dnes pocítíme velké uvolnění. Chceme svobodně komunikovat, scházet se svými přáteli i pracovat bez nesmyslných příkazů a zákazů. K večeru by nás mohla navštívit láska nebo si dopřejeme nějaký hodnotný umělecký zážitek.

Čtvrtek 9. června

Dnes si dávejte pozor na určité napětí, které může vzniknout mezi tím, co budeme chtít my sami a co po nás budou žádat naši partneři. Zejména pro znamení Berana a Vah to může být obtížný den. Pracovně se ale bude dařit všem znamením.

Pátek 10. června

Den hluboké lásky. Možná nás v našich milostných vztazích potká něco osudového, možná si uvědomíme, jak moc někoho milujeme, či nemilujeme. Každopádně budeme extrémně přitažliví a neodolatelní pro druhé pohlaví, připravte se na intenzivní sexuální zážitky.

Provázet nás také bude analyzování a ověřování nabytých informací. Dávejte si ale pozor, abyste nevyzradili něčí tajemství. Skvěle by se mělo dařit znamení Berana, které si oddychne po napjatém včerejšku.

Sobota 11. června

Láska a milostné city hrají v našich životech nadále hlavní roli. Budeme chtít experimentovat a zároveň se nechceme v našich citech „utopit“. Hledáme vlastní jedinečnost. A navíc nás čeká jedno milostné překvapení, které se vyjeví kolem superúplňku ve znamení Střelce 14. června.

Hluboká a intenzivní sobota plná vášní a velkých emocí. Někteří z nás budou více uzavření než obvykle, jiní podniknou nějakou individuální akci bez rodiny nebo přátel. Každopádně všichni můžeme zapracovat na své fyzické kondici.

Neděle 12. června

Duchovní neděle, dnes máme šanci porozumět sami sobě nebo odhalit nějaké tajemství obklopující někoho z našich blízkých. Dávejte si pozor na přísnost a odměřenost. Zejména znamení Štíra a Vodnáře.

Podrobné horoskopy pro všechna znamení si můžete přečíst ZDE

AURU tohoto týdne podle kartářky Helen Stanku si můžete poslechnout zde:

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.