Dělání smutky zahání. Agáta Hanychová chce po rozchodu pracovat na své postavě

Agáta Hanychová dala na frak českým mužům: Proč jsou podle ní Izraelci o tolik lepší?

Agáta Hanychová před několika dny oznámila rozchod s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, se kterým má dceru Rozárku. Moderátorka a bývalá modelka na sobě teď chce pracovat a na sociálních sítích informovala o tom, že se pustila do hubnutí a budování svalů.

Agáta Hanychová na svém Instagramu vydala prohlášení, ve kterém veřejně potvrdila to, o čem už nějakou dobu spekulovala bulvární média napříč Českem. S Jaromírem Soukupem už netvoří pár. „Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsem se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka,“ napsala modelka v příspěvku na sociálních sítích.

Mohlo by vás zajímat: Agátu Hanychovou s Veronikou Žilkovou spojuje stejný osud. Na děti nakonec zůstaly samy

Pro Agátu už je to třetí otec jejího dítěte, se kterým jí nevyšel vztah. Jak ale sama naznačila v pokračování svého popisku, rozchod vnímá zčásti i jako osobní selhání. „Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období. Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi,“ dodala.

Po rozchodu se chce zaměřit sama na sebe

A jak se co nejrychleji přenést přes bolavý rozchod? Jedním z možných způsobů je sport, při němž ze sebe člověk dostane všechny negativní emoce. Své o tom ví i Agáta, která se rozhodla svěřit do rukou trenéra Martina Svobody. Právě ten má pod palcem například i Hanku Mašlíkovou, která se zaměřuje na budování svalové hmoty a je aktuálně v top formě.

Čtěte také: Agáta Hanychová dostala po rozchodu další ránu. Pustil se do ní manžel Krainové

V odkazu na tento fakt Hanychová sdílela fotografii, na níž stojí na váze. Ručička na ní ukazuje 60,6 kilogramu. „Chtěli jste váhu, máte ji mít. Do měsíce 58 kg, ale ve svalech. Snad. Jinak měřím 177 cm. Děkuji,“ napsala spolu se smějícím se smajlíkem bývalá modelka. Trojnásobná maminka má teď v plánu pořádně zapracovat na své postavě. Ovšem ne že by to potřebovala, jelikož už krátce po porodu své poslední dcery vypadala skvěle.

Sdílejte článek
Štítky rozchod hubnutí vztahy celebrity Agáta Hanychová Jaromír Soukup

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.