Alex Mynářová o smrti nenarozené dcery: Musela jsem vyhledat odbornou pomoc, přiznala

Moderátorka Alex Mynářová má doma dva syny. V roce 2018 ale přišla v pátém měsíci těhotenství o dceru. Bolestivou minulost má stále hluboko v sobě a jak sama říká, i po letech je to pro ni nepříjemné téma.

Alexandra Mynářová má téměř vždy na tváři široký úsměv. Dvojnásobná maminka má za sebou ale těžké životní období, o kterém nerada mluví. V době, kdy otěhotněla podruhé, už doma měla tříletého syna Vratislava. Pravdu o nenarozené dcerce se však rozhodla sdílet se světem, protože tak trochu musela.

„Tři týdny po ztrátě dcery jsem šla na svatbu, kde byl přítomen i tehdejší prezident Miloš Zeman, takže bylo jasné, že si média všimnou, že nemám bříško. Proto jsem o tom veřejně promluvila první sama. Rodina byla tehdy mou obrovskou podporou, a navíc ujištění lékařů, že znovu budu máma. Ale stejně jsem se obrátila na odbornou pomoc,“ sdělila Mynářová v rozhovoru pro deník Blesk.

Sama jsem na sebe přísná

Těžké téma se moderátorka snažila odlehčit úvahami o společném soužití a jeho náročnosti. „Kolikrát si říkám, jestli by dcera se mnou nebyla tak trochu chudák, protože bych na ni kladla velké nároky. Sama jsem na sebe přísná a je pravda odvěká, že šaty dělají člověka. Každá žena má dobře vypadat, a tak se trochu obávám, že bych se na své dceři vyřádila,“ prohlásila Mynářová.

Mohlo by vás zajímat: Sledovali i moje děti a chystali vloupání do našeho domu, oznámila Alex Mynářová

Rok po ztrátě nenarozené dcery se manželce bývalého kancléře Vratislava Mynáře podařilo opět otěhotnět. „Co se tehdy stalo, není úplně jasné, ale i teď je pro mě velmi těžké o tom mluvit. Pro mě bylo podstatné, že jsem rok a něco po té ztrátě v náručí držela zdravého syna, který přišel na svět v daném termínu,“ uvedla Alex, která má v domácnosti mužskou převahu.

Dříve se moderátorka mimo jiné potýkala s žárlivostí. „Dříve jsem žárlila, když jsme měli malé miminko a já s ním byla sama doma. To jsem žárlila hodně, myslím, že až trochu nesnesitelně. Ale v současné době, kdy už mám zpět svou profesi a aktivity, tak na tyto věci nemyslím, tak nějak se mám zase ráda,“ popsala v minulosti Alex v rozhovoru pro Prima Ženy.

Alex Mynářová promluvila o soukromí: Když jsme měli malé miminko, tak jsem hodně žárlila:

Sdílejte článek
Štítky dcera Vratislav Mynář Alex Mynářová rodina děti

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.