Dabér Alexej Pyško urazil Michala Davida. S malými plešatými se nebavím, šokoval

Alexej Pyško v 7 pádech Honzy Dědka

Alexej Pyško (67) je známý český herec a především dabér. Nejvíce je spjat s hollywoodským hercem Brucem Willisem (69), kterému hlas propůjčil v naprosté většině jeho snímků. V talk show u Honzy Dědka nyní prozradil, z jakého důvodu se s ním nikdy setkat nechtěl, i jak urazil Michala Davida (63).

První angažmá Alexeje Pyška bylo účinkování v divadle v Českém Těšíně a poté v Ostravě. Českému televiznímu divákovi je však znám především jako dabér. Nejvíce je spjat s hollywoodským hercem Brucem Willisem, kterému hlas propůjčil v naprosté většině jeho snímků.

Čtěte také: Vyložené karty Helen Stanku: Michal David šokoval! Za talent jsem zaplatil životem dcerky

Malí plešatí muži mu nejsou sympatičtí

Pyško má na dabování Bruce Willise v Česku monopol, po osobním setkání s hollywoodským hercem  ale nijak netouží. „S Brucem Willisem jsme se nepotkali. Když tady točil Hartovu válku, média se mě ptala, jestli se setkáme... Já jsem si ale říkal, co bych si s ním povídal,“ prozradil s tím, že neví, co by si s člověkem, který si poslal soukromý tryskáč pro svoji kapelu do Ameriky, aby tady na Barrandově udělali koncert, vyprávěl.

„Opravdu nevím, co já bych si s takovým člověkem vykládal. Jedině, že bychom šli společně do lesa a já bych ho naučil hledat houby. Ale imponoval mi, protože jsem se dozvěděl, že utíkal z hotelu do Žlutých lázní, skočil na pódium, půjčil si od kluků kytaru a zahrál pár věcí. Nepotkal jsem se s ním a ani jsem po tom netoužil,“ překvapil Pyško v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:40 na Primě.

Kromě Pyška se v talkshow představil také šéfkuchař Zdeněk Pohlreich.

Malí plešatí muži mu prý totiž nejsou sympatičtí. „Jednou jsme byli na narozeninách mého přítele, kde se objevil i Michal David. A on za mnou přišel a ptal se, jestli jsem se někdy s Brucem Willisem viděl. A já mu řekl: ‚Hele, neviděl, s malými plešatými se nebavím‘,“ zavzpomínal na setkání s českým hitmakerem známý český dabér.

Pozvání do 7 pádů Honzy Dědka přijala také herečka Kateřina Marie Fialová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.