Pharrell Williams jako zpěvák i čtyřnásobný otec. Jak šel čas s milovníkem hudby a módy

Zpěvák Pharrell Williams se do povědomí hudebních fanoušků zapsal už jako člen skupiny N.E.R.D. Následně produkoval písně pro popové hvězdy jako Madonna či Britney Spears. Jeho nejúspěšnějším hitem se stala píseň Happy, která vzbuzuje dobrou náladu už téměř deset let. Jaké jsou jeho zásadní životní momenty?

Zpěvák Pharrell Williams je na světě už půl století. Polovička produkčního dua The Neptunes a jeden z nejžádanějších producentů posledních let je několikanásobným držitelem cen Grammy a jeho nejúspěšnější písnička má přes miliardu přehrání. Kromě hudby je jeho vášní také móda, což dokazuje i to, že se na začátku roku stal kreativním ředitelem pánského oddělení značky Louis Vuitton.

Zásluha na hitech pro Madonnu či Gwen Stefani

Pharrell Williams se narodil 5. dubna 1973 ve státě Virginie v USA. Hudbě se začal věnovat už jako teenager. V roce 1992 se setkal s Chadem Hugem a spolu založili hudební producentské duo The Neptunes. Za tu dobu vytvořili spoustu písní pro známé osobnosti, jako jsou například Justin Timberlake, Snoop Dogg, Jay-Z, Beyoncé, Gwen Stefani, Madonna či Britney Spears.

Mohlo by vás zajímat: Trump má dalšího nepřítele. Zpěvák Pharrell Williams prezidenta požádal, aby přestal hrát jeho hudbu

Před deseti lety společně s francouzským duem Daft Punk vyslal do světa disco funkový hit s názvem Get Lucky, který v tu dobu patřil k nejposlouchanějším hitům vůbec, a ještě větší popularitu Pharrell získal s písní Happy k filmu Já, padouch 2.

Na předávání cen Grammy si dává Pharrell Williams s výběrem outfitu vždy záležet:

Módní ikona

Kromě hudby je Williams znám i svou láskou k módě. Vytvořil několik módních kolekcí pro jiné společnosti a založil i dvě vlastní značky. Díky schopnosti vytvářet kvalitní oblečení a šperky si jeho jméno získalo za krátkou dobu v oblasti módy prestiž.

Pharrell Williams stojí za speciální kolekcí šperků Blason pro módní dům Louis Vuitton a jako první muž v historii se stal tváří kabelek, konkrétně Gabrielle značky Chanel. Hned několikrát se navíc stal nejlépe oblékaným mužem planety.

V únoru roku 2023 francouzský módní dům Louis Vuitton oznámil, že novým kreativním ředitelem pánských kolekcí se stává Pharrell Williams, který tak nahrazuje zesnulého Virgila Abloha (†41). Jeho nová kolekce pro luxusní značku bude poprvé oficiálně představena v létě na pařížském pánském fashion weeku.

Přečtěte si také: Rapper Pharrell Williams pouští luxusní byt v mrakodrapu

A jak to má Williams s láskou? Jeho srdce patří módní návrhářce Helen Lasichanh, se kterou má celkem čtyři děti. Nejstaršímu Rocketovi je 14 let. Pět let po narození syna, jenž se skutečně jmenuje podle rakety, se dvojice vzala a v roce 2017 se jim narodila trojčata.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.