Celebrity

8. listopadu 2022 17:20

Tomáš Durčák

Nejvíc sexy mužem roku je krásný superhrdina. Nahradil hereckého kolegu

Jako každý rok i letos časopis People přišel se svým žebříčkem nejpřitažlivějších mužů světa. A výběrem vítěze autoři potvrdili, že muži skutečně zrají jako dobré víno. Je jím totiž jednačtyřicetiletý herec Chris Evans, který se proslavil zejména rolí Kapitána Ameriky ve filmech společnosti Marvel.

Na rozdíl od dojmu, kterým „nabušený“ Evans působí dnes, ještě na střední škole rozhodně nepatřil do cool party spolužáků ani nebyl považován za žádného krasavce. „Kdybych to tehdy věděl, byl bych nadšený a snad by mě to dostalo ke stolu, kde seděli ti cool lidi a kam jsem rozhodně nepatřil,“ svěřil se herec s úsměvem magazínu People.

Minimálně jedna žena bude z ocenění nadšená

Dneska se Chris Evans se svým novým titulem stále vyrovnává, a i když je svobodný, minimálně jednu ženu tento úspěch zaručeně potěší. „Moje máma bude nadšená. Je pyšná na všechno, co dělám, ale tímhle se bude moci ve svém okolí opravdu pochlubit,“ zavtipkoval nový majitel titulu „nejvíc sexy muž“.

Chrise Evanse na výsluní dostala především jeho role Kapitána Ameriky:

A jak už to u podobně vypadajících mužů často bývá, ani Chris si o sobě rozhodně nemyslí, že je jakkoli extrémně sexy, a spíš zůstává i navzdory tomuto titulu skromný. „Bavit se o tomhle tématu pro mě není jednoduché. Je to takový podivný způsob, jak se vychloubat,“ svěřil se časopisu, který mu prestižní titul udělil. Přebral tak štafetu po loňském vítězi Paulu Ruddovi, jehož můžete znát mimo jiné jako partnera Phoebe z Přátel nebo v podání komiksového Ant-Mana, kterého ztvárnil taktéž ve filmech od Marvelu.

Chris Evans je dnes hereckou hvězdou

Do nejvyšších pater Hollywoodu Chrise vynesla role altruistického a sebeobětavého superhrdiny Kapitána Ameriky, pro kterou byl svým vzhledem dle řady kritiků a recenzentů zrozen. Díky úspěchům marvelovské franšízy se mu nyní nabídky jen hrnou.

Jen v letošním roce se ukázal ve filmu Rakeťák od Pixaru, zahrál si po boku Ryana Goslinga v netflixovském The Gray Man, jenž se točil mimo jiné v Praze, a objevil se ve třech nových snímcích včetně dobrodružného Ghosted.

Čtyřicátník Evans se dnes dle svých slov snaží udržovat zdravou rovnováhu mezi prací a osobním životem a trávit co nejvíc času se svou rodinou v Bostonu. Zároveň více myslí na svou budoucnost mimo herectví, zejména na svatbu a otcovství.

„Něco takového rozhodně chci,“ svěřil se Evans, současně ale dodal, že tyto záležitosti chce nechat zcela ve svém soukromí. „Některé záležitosti si chcete ponechat jen pro sebe nebo nanejvýš pro svou rodinu a přátele,“ dodal. V posledních dnech a týdnech nicméně přibývá náznaků, že „nejpřitažlivější muž letošního roku“ aktuálně randí s herečkou Albou Baptistou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.