Celebrity

24. listopadu 2022 15:20

David Laštovka

Andrea Kalivodová překonala nástrahy života. Bojovala s nádorem i syndromem vyhoření

Život se s mezinárodně uznávanou operní pěvkyní Andreou Kalivodovou, která v těchto dnech slaví 45. narozeniny, rozhodně nemazlil a musela překonat velmi bolestné okamžiky.

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová je velmi statečná žena. Několikrát se ocitla v ohrožení života, ale všechny nástrahy osudu vždycky dokázala i přes velkou bolest překonat. V patnácti letech, když studovala na konzervatoři, ji při jízdě na kole srazil motocykl. Následky byly vážné. Poranění hlavy, otevřená zlomenina nohy…

V době, kdy na jevišti excelovala v roli Carmen, jí lékaři objevili nádor, který bylo velmi riskantní vyjmout. Operace ale byla nevyhnutelná. „Byl na komplikovaném místě, a kdyby dále rostl, mohlo by to mít fatální následky, ať už na motoriku, koncentraci, stabilitu nebo postavení těla,“ prozradila pěvkyně v rozhovoru pro Prima Ženy. Naštěstí tehdy všechno dobře dopadlo.

V šestatřiceti letech se zhroutila a skončila v nemocnici, kde ležela pět dní v bezvědomí. Jak se z následných lékařských vyšetření ukázalo, potkal ji syndrom vyhoření. Věděla, že musí zvolnit. Odjela na rodnou Moravu a všechny pracovní aktivity na měsíc zrušila. Meditovala, vyčistila si hlavu a jak sama přiznala, našla v sobě jiného člověka, než byla předtím. „Ta nemoc mě musela potkat,“ svěřila se v pořadu 13. komnata.

Andrea Kalivodová o plastice prsou a liposukci:

Ve třetím měsíci potratila

Po uzdravení potkala svoji životní lásku, podnikatele Radka, kterého si vzala za muže a čekala s ním miminko. Ve třetím měsíci však o něj přišli. Bylo to nejsmutnější období v jejím životě. Museli v sobě s manželem najít hodně psychických sil, aby krutou ránu osudu dokázali překonat.

Štěstí šli naproti a v roce 2014 se jim narodil syn Adrian a tři roky nato chlapeček Sebastian. Roli maminky si maximálně užívá. Děti jsou pro ni vším. „Snažím se s nimi užívat každou chvíli, každý den a každou legraci, protože všechno tak hrozně rychle utíká, že se ani nenadějeme a budou velcí. Snažíme se z nich vychovat čestné, zásadové a slušné lidi,“ prozradila Andrea.

Během prvního těhotenství přibrala přes deset kilo, které se jí po porodu ovšem podařilo velmi rychle shodit. „A to jsem ještě rodila císařským řezem, po němž se břicho zatahuje trochu déle. Čekala jsem, že porodím a budu ve formě hned, ale ono to tak samozřejmě není. Přiznám se, že jsem to ale nějak neřešila, brala jsem to tak, jak to je. Chtělo to jen čas a trpělivost. Doma jsem cvičila, byla hodně aktivní, pořád v pohybu, nepřejídala se. Kila šla tak přirozeně dolů,“ přiblížila redaktorovi webu Prima Ženy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.