Celebrity

8. října 2023 07:05

Karolína Oehmová

Anežka Rusevová skončila v bílých punčoškách ve křoví. Hodil ji tam Robert Urban

Anežka Rusevová o vtipných momentech - Eliška a Damián

Anežka Rusevová hraje v seriálu, kde láska přenáší staletí, pruskou princeznu Frederiku. Přiznala, co je na této roli opravdu nepříjemné, a zavzpomínala na vtipnou scénu s Robertem Urbanem, který ji nemilosrdně hodil do křoví.

Strojená mluva, chování a pózy. Při natáčení takových scén je jen velmi malý kousek ke škobrtnutí, přeřeku a následnému výbuchu smíchu. Na jednu takovou nepovedenou scénu zavzpomínala i Anežka Rusevová, která hraje princeznu Frederiku. „Režisér řekl Robertovi, aby naznačil, že do mě strčí a ten pád, že si natočíme zvlášť s matrací a celkovou koordinací. Tak točíme ten záběr a Robert Urban se tak do toho vžil, že do mě opravdu silně strčil, já naprosto autenticky přepadla a jen se mi třepotaly nožičky v bílých punčoškách,“ směje se Anežka s tím, že znovu už to točit nemuseli, protože to bylo tak autentické, že žádná matrace už nebyla potřeba.

Frederika je velkorysá a čestná

Kromě vtipných scén, u kterých se s kolegy zasměje, jí dělá velkou radost i samotná role pruské princezny Frederiky v seriálu Eliška a Damián, který vysílá Prima v pondělí ve 20:15. „Je taková vznešená nejen šlechtickým rodem, ale i ideově a názorově. K tomu všemu je velkorysá a čestná, to se mi hrozně líbí,“ pochvaluje si svou roli Anežka Rusevová, kterou můžete vidět i v seriálu Malá velká liga na prima+. A dodává: „Baví mě, že má hodně vrstev nejen na oblečení, ale i jako postava.“

Horší než šaty je paruka

I když se může zdát, že právě honosné a těžké šaty jsou na této roli to nejtěžší, není tomu tak. Aspoň u Anežky, která musí nosit opravdu velkou paruku. „Víc než ten kostým je pro mě nejhorší paruka. Je opravdu těžká a máte v ní pocit, že vás někdo celý den drží za hlavu. V tomto je to vážně dost nepříjemný,“ přiznává herečka Anežka Rusevová těžké chvíle v roli pruské princezny Frederiky v seriálu Eliška a Damián.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.