Celebrity

8. října 2023 07:05

Karolína Oehmová

Anežka Rusevová skončila v bílých punčoškách ve křoví. Hodil ji tam Robert Urban

Anežka Rusevová o vtipných momentech - Eliška a Damián

Anežka Rusevová hraje v seriálu, kde láska přenáší staletí, pruskou princeznu Frederiku. Přiznala, co je na této roli opravdu nepříjemné, a zavzpomínala na vtipnou scénu s Robertem Urbanem, který ji nemilosrdně hodil do křoví.

Strojená mluva, chování a pózy. Při natáčení takových scén je jen velmi malý kousek ke škobrtnutí, přeřeku a následnému výbuchu smíchu. Na jednu takovou nepovedenou scénu zavzpomínala i Anežka Rusevová, která hraje princeznu Frederiku. „Režisér řekl Robertovi, aby naznačil, že do mě strčí a ten pád, že si natočíme zvlášť s matrací a celkovou koordinací. Tak točíme ten záběr a Robert Urban se tak do toho vžil, že do mě opravdu silně strčil, já naprosto autenticky přepadla a jen se mi třepotaly nožičky v bílých punčoškách,“ směje se Anežka s tím, že znovu už to točit nemuseli, protože to bylo tak autentické, že žádná matrace už nebyla potřeba.

Frederika je velkorysá a čestná

Kromě vtipných scén, u kterých se s kolegy zasměje, jí dělá velkou radost i samotná role pruské princezny Frederiky v seriálu Eliška a Damián, který vysílá Prima v pondělí ve 20:15. „Je taková vznešená nejen šlechtickým rodem, ale i ideově a názorově. K tomu všemu je velkorysá a čestná, to se mi hrozně líbí,“ pochvaluje si svou roli Anežka Rusevová, kterou můžete vidět i v seriálu Malá velká liga na prima+. A dodává: „Baví mě, že má hodně vrstev nejen na oblečení, ale i jako postava.“

Horší než šaty je paruka

I když se může zdát, že právě honosné a těžké šaty jsou na této roli to nejtěžší, není tomu tak. Aspoň u Anežky, která musí nosit opravdu velkou paruku. „Víc než ten kostým je pro mě nejhorší paruka. Je opravdu těžká a máte v ní pocit, že vás někdo celý den drží za hlavu. V tomto je to vážně dost nepříjemný,“ přiznává herečka Anežka Rusevová těžké chvíle v roli pruské princezny Frederiky v seriálu Eliška a Damián.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.