Celebrity

12. září 2023 11:15

Karolína Oehmová

Marek Lambora v roli sparťanského fotbalisty. Jako Leoš Paška předvede pěkné lumpárny

Marek Lambora v roli fotbalisty Pašky - Malá velká liga

Namachrovaný fotbalista, který nejde pro ránu ani sprosté slovo daleko. Tak se ukáže Marek Lambora divákům v novém seriálu z prostředí fotbalové Sparty. Sám herec přitom kopanou příliš rád nemá.

Marka Lamboru (28) mohou diváci vidět po rolích podnikavého Janka či kněze v seriálu Poslední oběť ve zcela nové poloze. Nově je z něho drsný fotbalista, který nejde pro sprosté slovo daleko. „Fotbal mi k srdci úplně nepřirostl, tak jsem si říkal, že to tím pádem musím vzít. Moje postava se jmenuje Leoš Paška, má jedenáctku a je to hrdina tohoto stadionu,“ popsal svou roli Marek Lambora při natáčení seriálu Malá velká liga na v zázemí fotbalové Sparty na Letné.

A jak to tak u fotbalistů bývá, kluci bez sebevědomí to tak úplně nejsou. „Je to velký frajer, má velké ego, je hodně namyšlený a prostě to s míčem umí,“ řekl Lambora s tím, že od fotbalisty Pašky mohou diváci očekávat pěkné lumpárny.

Lambora sportuje rád, miluje surfování

Jak už Lambora přiznal, k fotbalu nikdy netíhl. Občas si zahrál maximálně nohejbal. Sportu se ale nebojí a zkušenosti má bohaté. „Dlouho jsem dělal karate, občas volejbal a teď jsem zase začal dělat thai box. Jezdím také surfovat. To mě hodně baví a hodlám se k tomu každé léto vracet,“ prozradil exkluzivně webu Prima Ženy.

Čtěte o oblíbeném herci více: Marek Lambora má nový objev. Vztah se slavnou herečkou prozradily prsty

Je celkem jasné, že se v komediálním seriálu Malá velká liga, který si lze přehrát na prima+, můžete těšit na dobrou podívanou. Novinka ze sportovního prostředí si nebere servítky v žádném ohledu. „Osm velmi vtipných dílů o fotbale a základní škole. Myslím, že to je přesně to, na co byste se měli dívat,“ vzkazuje Marek Lambora coby fotbalista Leoš Paška divákům.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.