Berenika Kohoutová o pohlaví druhého miminka: Je vlastně úplně jedno, co to je, říká

Berenika Kohoutová hostem Show Jana Krause

Herečka Berenika Kohoutová (33) překvapila nejen Jana Krause (70). V jeho talkshow se nejprve hostiteli svěřila o své slabosti pro muže s nalakovanými nehty a pak se bez kličkování vyjádřila k pohlaví druhého potomka, kterého nyní nosí pod srdcem.

Jan Kraus otevřel rozhovor se svou kolegyní ze Studia DVA, herečkou a zpěvačkou Berenikou Kohoutovou, dotazy na její lehce provokativní hudební videoklip Hot or not?, který nedávno představila.

Kdo ho ještě neviděl, herečka v něm kritizuje zdánlivě dokonalý život prezentovaný na sociálních sítích a vymezuje se v něm vůči představám mužů o ženách. „Toho není nikdy dost,“ domnívá se Berenika a vysvětluje, že vyznění její písničky není namířeno jen proti mužům. „Myslím, že je to i proti ženám a nárokům, které samy na sebe kladou.“

Dále se pokusí svému hostiteli vysvětlit, že jí jde o to, aby se i muž usmíval, a že se jí líbí, když se muž upravuje, stejně jako to dělá žena. „Teď se začínají muži líčit, a mně se to třeba líbí. Například, když nosí nalakované nehty a má prsteny. Přijde mi to stylové. Líbí se mi, že si muži mohou dělat, co chtějí,“ říká v Show Jana Krause, kterou sledujte ve středu večer na Primě. Jako další hosté se tentokrát představí psychiatr Radkin Honzák a herec Tomas Sean Pšenička, bratr Davida Gránského.

Berenika Kohoutová o pohlaví druhého potomka

Jako maminka čtyřleté dcerky a v očekávání dalšího potomka se Kohoutová snaží hájit nelehkou pozici ženy, jež je doma s dětmi a která se podle ní od dob socialismu moc nezměnila. „V rozdělení těch rolí se to moc nezměnilo,“ je přesvědčená.

„Začíná to už být trochu jinak, ale pořád jsou častěji ženy na mateřské. A pak o tom zpívají takovéto písničky.“ A protože je její song také kritickou reflexí sociálních sítí, na nichž je sama poměrně aktivní, dotknou se v rozhovoru i tohoto tématu.

Čtěte také: Tátové na mateřské: 6 věcí, které o nich musíte vědět

„Je důležité, aby se na Instagram dávaly věci, které nejsou jenom upravené, hezké a šťastné,“ vysvětluje. Ovšem to, zda čeká holčičku, nebo chlapečka, prozradit nechce. „Stejně se to pak lidé dozvědí,“ dodává jen s tím, že si říká, co kdyby se to náhodou ještě nějak změnilo. „A ono se to stejně v dnešní době ještě může změnit i za dvacet let. Tak je to vlastně úplně jedno, co to je,“ má jasno usměvavá herečka, kterou jste mohli vidět například v seriálu Hořký svět, jehož druhá řada bude mít již brzy premiéru.

Líbí se vám seriál Hořký svět? Přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.