Celebrity

29. září 2023 18:25

redakce Prima Ženy

Arabela Jana Nagyová se blýskne v pokračování úspěšného seriálu nejen o pivě

Herečka Jana Nagyová Pulm (64), představitelka dnes už legendární princezny Arabely, hlásí návrat do seriálu. Po dlouhých 40 letech získala roli v pokračování úspěšné rodinné série nejen o pivě. Podívejte se v galerii, jak to dnes herečce sluší.

Osmidílné pokračování seriálu opět diváky zavede do rodinného pivovaru Sázava, kterému se konečně daří a na jeho chodu je znát, že se do vaření zlatavého moku zapojily ženy. Obzvláště když se na jeho prahu objeví ztracená matka a manželka Jana – v podání herečky Jany Nagyové Pulm. Podívejte se na první záběry z natáčení ve fotogalerii.

Druhá série seriálu Hořký svět právě vzniká. Manželství Štěpána (Matouš Ruml) s Veronikou (Berenika Kohoutová) je zachráněno. Jejich syn Honzík (Nathan Ruml) si po zranění, které ukončilo jeho sportovní kariéru, našel zálibu v kreslení. Sládek Bořek (Bolek Polívka) se vrací z protialkoholní léčebny, sbližuje se s Marií (Eva Holubová) a vypadá to i na jeho návrat do Sázavy na pozici sládka, kde se mezitím do práce zapojila jeho dcera Tereza (Barbora Černá). Michalovi (Jakub Štáfek) se jako sládkovi skvěle vede u konkurence v Chodějově a jeho vztah s bratrem Štěpánem je skvělý.

Nagyová se k seriálu vrací po 40 letech

Pivovaru se daří tak, jak si všichni přáli. Poptávka se zvyšuje, Štěpánovi zvoní jeden telefon za druhým a Tereza s Bořkem nestíhají vařit. Marie trvá na tom, že se o pivovar nechce starat, protože má Bořka, s nímž by si ráda užila klidné stáří. Tereza se vydává na soutěže a pivní festivaly a na jednom z nich ji vyhledá její matka Jana (Jana Nagyová Pulm), kterou léta neviděla. „Nabídka na natáčení seriálu Hořký svět pro mě byla velké překvapení a radost. Seriál jsem tady netočila čtyřicet let. Arabela vznikala v roce 1980, pak ještě nějaké inscenace, televize… Ale seriál žádný. Pivo mám ráda, budu velmi angažovaná úspěšná manažerka, která zároveň bojuje se svým zdravotním stavem. Je to velmi zajímavá role,“ rozpovídala se při natáčení Jana Nagyová Pulm.

Čtěte také: Vaří pivo, pije víno! Jakub Štáfek promluvil o vztahu k alkoholu

Jejím seriálovým manželem bude Bolek Polívka a její dcerou Barbora Černá, jedna z okatých dvojčat ze seriálu ZOO. „S Bolkem jsem se setkala na natáčení pohádky Mamánek. Po dvou letech se tak opět scházíme před kamerou. Teď to bude můj partner, manžel, velmi jsem se těšila také na paní Holubovou, se kterou jsem se pracovně potkala poprvé,“ přiznala. A tím scenáristé připravili velice zajímavý příběh.

„Ona si myslí, že ho chci zpátky, ale já jdu do pivovaru, protože mě o to požádá dcera Tereza, abych jí pomohla a všechno se rozběhlo, marketing, prodej a tak dále,“ popisuje svoji úlohu herečka, která na natáčení létá z německého Düsseldorfu. A z nové maminky je neuvěřitelně nadšená seriálová dcera v podání Barbory Černé.

„Zatetelila jsem se radostí, protože mít za seriálovou maminku Arabelu s kouzelným prstenem mi přišlo hodně cool. Začala jsem se těšit, že poznám opravdu velký idol tak kultovního příběhu, jako je Arabela. A jaké bylo naše setkání? Hřejivé, jako je sama Jana. Svým charisma mě úplně odzbrojila a opravdu působila jako pohádková bytost. Jsem ráda, že mám tu čest jako její seriálová dcera okoukávat její naprostou profesionalitu před kamerou, a taky musím říct, že je neuvěřitelně krásná,“ vyprávěla s nadšením Barbora Černá a podle slov její seriálové maminky bylo okouzlení vzájemné.

„Báru jsem při prvním setkání vzala do náruče jako svou vlastní dceru. Vyzařuje z ní obrovská euforie, radost, prostě život!“ prozrazuje nová posila seriálu Hořký svět, který se pro diváky nyní připravuje. O jeho nasazení na obrazovky vás budeme včas informovat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.