Bohuš Matuš zavzpomínal na Bartošovou. Jak mámě vezmete dítě, je to konečná, říká

Zpěvák Bohuš Matuš měl se zesnulou zpěvačkou Ivetou Bartošovou hezký vztah. Při příležitosti výročí jejího úmrtí, od kterého uběhlo 10 let, se mu opět vyrojila spousta vzpomínek a pocitů. Na svou kolegyni ale pamatuje jen v dobrém.

Bohuš Matuš je sám otcem, a tak si dokáže představit, jaké pocity musela prožívat Iveta Bartošová, které tehdy vzali syna Artura. Podle něj byl právě tohle zlomový moment, který zpěvačce zlomil vaz. „Těžko jinak říci, co za tím jejím koncem všechno bylo. Podle mě vše docela šlo do doby, než jí vzali Artura. Tam se to pak rozjelo. Protože jak mámě vezmete dítě, tak je to konečná,“ prohlásil zpěvák v rozhovoru pro eXtra.cz.

Zpěvák znal Ivetu Bartošovou mimo jiné také z muzikálů Dracula či Hrabě Monte Christo, kde hráli milenecký pár. „Ale mimo pódium se ke mně opravdu neměla,“ upřesnil s úsměvem Matuš.
V minulosti netajil tím, že měl psychické problémy a dokonce se také pokusil o sebevraždu. „Šel jsem jednoho dne do lesa, natrhal jsem si bobulky rulíku zlomocného a snědl jich trojnásobnou dávku. Byl jsem úplně mimo. Choval jsem se jako blázen. Několik dní jsem ležel v nemocnici na ARO. Zachránili mě, ale o vlasy jsem přišel. Ráno jsem jich měl plný polštář,“ svěřil se Matuš pro Šíp. Jednalo se o období, kdy chodil na konzervatoř a nešťastně se zamiloval do jisté dívky.

Divokých párty se Iveta neúčastnila

Stejně jako Bohuš Matuš, měla i Iveta Bartošová nepříliš lichotivou pověst kvůli skandálům s alkoholem. Během„divokých devadesátek“ probíhala spousta muzikálových večírků, podle Bohuše se jich však Iveta příliš neúčastnila. „Co si vybavuji, tak Iveta pobyla vždy jen chvilku a pak spěchala domů. Byly to divoké mejdany, ale nepamatuji si, že by se toho Iveta nějak aktivně zúčastnila,“ vzpomínal otec malé Natálie, který už má momentálně divoké období za sebou a žije poklidný rodinný život.

Čtěte také: Penk: Kdyby jí Gott zvedl telefon, mohla Iveta Bartošová žít. Smrt na kolejích nebyla náhoda

Právě práce ho s Ivetou spojovala a on je jí nesmírně vděčný za to, jakým způsobem ho brala a jak mu pomáhala v jeho začátcích. „Znal jsem se s ní od svých začátků, to jsem měl ještě vlasy,“ zavtipkoval Matuš. „Iveta byla hodná, působila jako princezna. A překrásně zpívala. Byla na mě strašně milá, vzala mě na turné, brala mě i na akce. Chovala se ke mně hezky. Bylo to moc fajn, že mě takhle jako začínajícího zpěváka brala pod křídla,“ dodal padesátiletý rodák z Písku.

Bohuš Matuš promluvil o tom, zda plánují druhé dítě:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.