Březen podle numerologie: Jak náš každodenní život ovlivní čísla v třetím měsíci

Březen nám připomíná, kolik krásy, lásky a kreativity existuje za našimi vlastními dveřmi. Věnujte se pozitivním lidem, kteří vás živí a podporují, a naopak se vyhýbejte těm, kteří jsou jedovatí a vaši energii a veselou mysl jen vysávají. Celý měsíc podle numerologie pro web Prima Ženy zpracovala numeroložka Lenka Suchardová.

Tento měsíc ovládá logické myšlení, a proto se dokážete pohotově zorientovat v situacích a hbitě  vyřešit jakýkoli problém. S jarní trojkovou energií a v optimistickém rozpoložení zvládnete spoustu nudných, i když podstatných činností a neuniknou vám ani rychle probíhající změny v okolí, včetně těch vašich. Lenošení není na místě. Posedne vás touha naučit se něco nového, může jít o systém, obor, jazyk, práci, tanec či sport. Využijte kreativní fantazii též k úpravám, budování či zvelebování bytu, domu či zahrady, což pak v dubnu velmi oceníte. Přijměte jakékoli výzvy, se kterými s nadšením překonáte sami sebe, své hranice fyzické, duševní a případně i finanční. Radujte se, užívejte si a stále něco vymýšlejte a vytvářejte.

Mohlo by vás zajímat: 4 typy obtížného manželství podle horoskopu. Závislosti, mamánci nebo chladný muž

1.–⁠5.3.

V prvním týdnu se blíží změna a věci, na které jste byli zvyklí, částečně nebo zcela zmizí. Ale ničeho se neobávejte. Březen dodává velké množství odvahy udělat i to, čeho jste se doposud strachovali nebo odkládali a také budete schopni rychle přesměrovat své myšlení a zájem na něco novějšího a lepšího. Komunikační schopnosti jsou v těchto dnech velice silné, máte-li potřebu něco někomu sdělit, jděte do toho bez okolků.

6.–⁠12.3.

Ve druhém týdnu budete mít chuť zvednout si náladu obnovením šatníku, vylepšením vizáže nebo nákupem něčeho, co vám zpříjemní domov či kancelář. Pokud vás čeká důležité osobní rozhodnutí, ať zvolíte jakoukoli variantu, počítejte s tím, že vás lidé z nejbližšího okolí nezklamou a podrží vás. Možná se touto situací opět setkáte s někým, kde byla vzájemná důvěra kdysi něčím narušena a nyní se s větší hloubkou citů a přátelství znovu spojíte.

13.–⁠19.3.

Ve třetím týdnu se zvyšuje citlivost na situaci a lidi, proto pozorujte i řeč těla, nejen mluvená slova. Je důležité, abyste se cítili naplněni a spokojeni i za cenu toho, že jste museli v nedávné době udělat pár kompromisů a slevit z některých svých zásad a potřeb. Vaše další plánování již bude skromnější, praktičtější a tím i rychleji a snadněji uskutečnitelné. Snažte se vidět a ocenit i to, co jste kdysi přehlíželi anebo měli za normální a přirozené.

20.–⁠26.3.

Jaro ťuká na dveře, a i kdyby tomu počasí nenasvědčovalo, vaše tělo i mysl to v klidu neudrží. Zatoužíte vrhnout se do všech možných aktivit, prostě žít a radovat se. Někdy však své chování a jednání brzděte, abyste nepřekročili hranice a nebyli z toho pak vyčerpaní, anebo abyste k druhým nebyli příliš rychlí, nároční a dominantní. Uvolněte také nějaký čas, pozornost a životní energii k tomu, abyste se mohli soustředit na skutečný úděl svého života.

27.–⁠31.3.

V posledních březnových dnech je slabší paměť, a proto se na ni příliš nespoléhejte. Měli byste udělat velkou tlustou čáru za něčím, co vás už nesytí, ale spíše dráždí, může to být pracovní projekt anebo partnerství, které nikam nevede a které v tomto případě můžete bez výčitek ukončit. Pokud rodinu máte, pak najděte způsoby, jak v ní opět vzplanout láskou, nadšením a radostí. Oceňte domov i vztahy, které jsou založeny na komunikaci, empatii, porozumění a vzájemné podpoře.

Práce

Práci bohužel neutečete, a navíc vás dostihne i spoustu nevyřízených restů a nedořešených věcí, jako je papírování, nedodržené sliby, nepořádek a úklid věcí, které jsou na místě, kde nemají co dělat. Zkrátka budete muset vynaložit extrémně mnoho energie i sil. Pracovní doba vám tímto tempem velmi rychle uplyne a na konci měsíce si uvědomíte, kolik jste toho zvládli a jak se díky tomu skvěle a lehce cítíte. Pokud byste se tomuto přeci jen chtěli vyhnout, pak můžete být velmi podráždění a často nad sebou najednou ztratíte kontrolu, a i z maličkosti se pořádně navztekáte.

Peníze

Je na čase, abyste se v tomto měsíci dočkali ocenění za tvrdou práci, vynaložené úsilí, využití dovedností i podstupovaná rizika. V žádném případě se neomezujte a své plány čile realizujte. Tento měsíc je dobré investovat do všeho, co potřebujete dokončit a vzápětí se vrhněte do něčeho nového, co oživí vaše podnikání, bydlení nebo osobní potěšení. Právními i obchodními smlouvami se to bude jen hemžit, jen nebuďte lehkomyslní a vše důkladně pročtěte, případně se poraďte s odborníkem.

Přečtěte si také: První rande podle horoskopu. Kam pozvat Ryby nebo Štíry a nikdy se nesplést?

Vztahy

Jste-li osamoceni, pak dokážete i v davu zaregistrovat toho, kdo se k vám fyzicky, psychicky i intelektuálně hodí. Můžete získat mnoho nových přátel díky účasti na kolektivní akci – pracovní školení, výlet, koncert, divadlo, přednáška… Pokud žijete daleko od těch, které máte rádi, pak je oslovte a případně nabídněte podporu, radu, šálek horkého čaje anebo rameno, o které se mohou opřít. Ponořte se do své rodové linie, poznejte kořeny rodiny, ze které jste vzešli. Svým dětem nebo vnoučatům vyprávějte příběhy z vašeho dětství nebo je seznamte s milníky rodu a zajímavými předky.

Zdraví

Hlava bude občas trpět přetlaky energie, pomůže voda – opláchnout nebo aspoň dát mokrý ručník na čelo. Během tohoto měsíce začnete chápat spojení s fungováním svého těla a správně nastavené mysli. Jak velká síla se zde ukrývá a jak je možné ji použít buď k destrukci anebo k činorodosti. Jakmile se „seřídíte“, nebudete se už pouštět do nesmyslných akcí a věnovat čas lidem, kteří žijí problémy. Váš naváděcí systém vás bude bezpečně navigovat a vy mu budete víc a víc důvěřovat. Zelená a žlutá barva je nyní důležitá, léčivá a uklidňující.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.