Štěstí i rizika roku 2023 podle horoskopu. V čem se nám bude dařit a na co si dát pozor?

Štěstí a rizika roku 2023. Podívejte se, v čem se vám v tomto roce bude dařit nejvíce a na co si musíte dávat pozor. Berani například mohou získat materiální jistoty, ale neměli by být ukvapení. Lvi zase uspějí ve své kariéře, ale musejí brát ohled na ostatní. Jak je na tom vaše znamení?

Berani získají materiální jistoty

Až do 16. května 2023 Berani mohou počítat s přízní Jupitera, mohou se uzdravit, zkrásnět, zdokonalit ve všem, v čem budou chtít. Potvrdí si vlastní jedinečnost a výjimečnost. V druhé polovině roku postupně vylepší i své bankovní konto. Získají materiální jistotu.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Získají stabilní a jisté peníze nebo dobře investují.
  • Největší riziko roku: Neochota se přizpůsobit změnám a vnějším okolnostem. Měli by si dávat pozor na svoji pověstnou ukvapenost. Občas rychleji mluví, než myslí.

Podrobný horoskop na celý rok 2023 pro znamení Berana

Býci přestanou přešlapovat na místě

Od léta se Býci budou moci spolehnout na přízeň největšího dobroděje astrologického nebe – planety Jupiter. Ta nemocným slibuje uzdravení, studujícím a pracujícím úspěch u zkoušek i v jejich kariéře, osamělým lásku, chudým peníze. Samozřejmě, že nikdy nic není a ani nebude zadarmo, ale přičinlivým a snaživým osud přeje.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Konečně Býci přestanou přešlapovat na místě a vydají se na cestu směrem vzhůru.
  • Největší riziko roku: Domácí hádky a nedorozumění, které vyplynou z pracovního vytížení Býků.

Podrobný horoskop na celý rok 2023 pro znamení Býka

Blíženci se dočkají odměny

Možná zcela netypicky pro své znamení Blíženci v roce 2023 zvážní, objeví v sobě hlubší duchovní hodnoty a skryté životní síly. Pomocí meditace a introspektivního zkoumání se mohou dostat na stopu pravdě. V jejich životě začne hrát významnou roli intuice. Mohou se dočkat i skryté pomoci a podpory, kterou si zasloužili svými činy v minulosti.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Mohou si ze svých nepřátel udělat přátele.
  • Největší riziko roku: Zneužití mocenského postavení je může smést z pomyslného trůnu.

Podrobný horoskop na celý rok 2023 pro znamení Blíženců

Raci prožijí příliv nové energie

Raci po celý rok 2023 budou inovativní, navážou intelektuálně podnětná přátelství. Mohou se připojit ke skupinám, které sledují humanitární nebo vědecké cíle. Překvapivé příležitosti jim nabídnou jejich přátelé anebo narazí na někoho důležitého, koho jim do cesty přihraje sám osud. Díky přesunu planety Jupiter do znamení Býka také prožijí příliv nové energie, zlepší si svoji fyzickou kondici a mohou vylepšit image.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Pokud Raci budou chtít, koncentrací, rozvahou a organizačním talentem dosáhnou svých cílů.
  • Největší riziko roku: Představa, kterou o sobě Raci mají, může být nerealistická a přehnaná. V první třetině roku by měli být opatrní v zaměstnání. Rozhodně by nic neměli lámat přes koleno, nevyvíjet nátlak na své kolegy a už vůbec ne na své nadřízené.

Podrobný horoskop na celý rok 2023 pro znamení Raka

Lvi budou cestovat a zazáří ve své kariéře

V první třetině roku mohou Lvi hodně cestovat, učit se novým dovednostem a moudrostem. Mohou úspěšně studovat. Pochopí-li, v čem spočívá skutečná dospělost člověka (ostatně to je jejich celoživotní astrologický úkol), zbytek roku 2023 pojedou na úspěšné vlně. Zazáří ve své kariéře, ukážou světu, co doopravdy umějí. V opačném případě je může čekat i trpký pocit nenaplněných ambicí.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Mohou se pokusit dosáhnout co nejvyššího vzdělání a postavení ve své kariéře.
  • Největší riziko roku: Zneužití své moci a přecenění sil. Kvůli kariéře mohou zanedbávat partnerské vztahy a náhle se mohou ocitnout i před zásadní volbou – partner, nebo práce?

Podrobný horoskop na celý rok 2023 pro znamení Lva

Panny se konečně uvolní a pustí si radost do života

Panny by se v roce 2023 mohly trochu uvolnit, více cestovat a bavit se. Třeba nebudou muset tak pracovat nebo se samy rozhodnou, že stojí za to žít i pro jiná vzrušení, než které jim dopřává uspokojení z dobře odvedené práce. Dařit se jim bude ve studiu a soudních sporech. Nejpříznivější zprávou pro ně ale je vstup planety štěstí Jupiter do spřízněného znamení Býka 16. května 2023. Ta jim přinese nové příležitosti. Nadělí jim přirozenou schopnost správného a užitečného vynakládání peněz a materiálních zdrojů, které budou umět i využít.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Panny se konečně uvolní, vyrazí za zábavou a přestanou druhé kritizovat.
  • Největší riziko roku: Je možné, že nepochopí, že příležitosti, které jim nebesa nadělila, neslouží jen k jejich prospěchu, a zapomenou na druhé.

Podrobný horoskop na rok 2023 pro znamení Panny

Vahám rok 2023 může přinést velké peníze a moře sexu

Před Vahami se otevře velká výzva, ve které budou chtít obstát. Budou se muset naučit porozumět vlastnímu chtění, vyrovnat se s touhou po moci, velkých penězích a sexu. Ve všech těchto oblastech je bude provázet štěstí, v jejich přáních se ale skrývá i ďábelské pokušení, kterému by podlehnout neměly.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Naučí se vládnout, vést druhé, velet a také organizovat a prodávat.
  • Největší riziko roku: Skrývá se v jejich povaze, kvůli sklonu k nerozhodnosti mohou ublížit blízkým nebo je zklamat.

Podrobný horoskop na rok 2023 pro znamení Vah

Štíři se mohou oženit či vdát

Štíři by si mohli udělat jasno ve svých partnerských vztazích. Třeba si konečně uvědomí, koho v životě opravdu chtějí a koho opustí. Možná si také uvědomí, kde jsou jejich osobní hranice a kde už začíná prostor partnera. Někteří z nich se mohou v roce 2023 dokonce vdát nebo oženit. Mnozí Štíři mohou získat významné postavení prostřednictvím uměleckého projevu. Jako možnost jejich tvůrčího sebevyjádření se před nimi může otevřít cesta do politiky nebo vedení firem. Radost a úspěch budou zažívat se svými dětmi.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Dokáže zvládnout sám sebe, svoje výkyvy nálad a proměny názorů i postojů.
  • Největší riziko roku: Nejistota, která může vyplývat z nevypočitatelného jednání jejich partnerů.

Podrobný horoskop na rok 2023 pro znamení Štíra

Střelci prožijí milostná dobrodružství

V první třetině roku je čekají zejména milostná dobrodružství. Nezadaní Střelci se mohou seznámit s někým zcela vzrušujícím a inspirujícím, kdo jim může změnit život. Ti, kteří žijí ve stálých vztazích, mohou svůj partnerský a hlavně milostný život velmi osvěžit. Ve druhé polovině roku 2023 se na Střelce usměje štěstí v jejich zaměstnání, bude se jim skvěle spolupracovat s jejich kolegy i kolegyněmi. Najdou uspokojení i v obyčejných věcech a tuzemských krásách.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Radost a optimismus je neopustí ani v tomto roce.
  • Největší riziko roku: Pokud Střelci podnikají v nemovitostech, stavebnictví, zemědělství nebo ve výrobě produktů pro domácnost, měli by si dávat pozor na nedorozumění s obchodními partnery a všechny dohody si písemně potvrdit.

Podrobný horoskop na rok 2023 pro znamení Střelce

Kozorozi začnou konečně žít

To nejlepší, co Kozorohy v roce 2023 potká, bude vstup planety štěstí Jupiter do spřízněného znamení Býka, která odtud bude podporovat jejich sílu, vitalitu, energii a kreativitu. Přinese jim i pár příležitostí k rozptýlení v podobě flirtů a společenské zábavy. Někteří Kozorozi se bláznivě zamilují a konečně se uvolní. Poslední dobrou zprávou pro ně je, že alespoň na čas opustí jejich znamení Pluto, které po dlouhá léta vnášelo do jejich životů zásadní a nezvratné změny. Zcela je přetvořilo, zocelilo a jednou provždy připravilo na všechny možné společenské změny i soukromé vichřice. Pluto znamení Kozoroha definitivně opouští až v příštím roce, ale i letos se bude Kozorohům dýchat o dost svobodněji.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Opustí je strach, obavy o hmotné jistoty a s vírou v sebe vykročí do budoucnosti.
  • Největší riziko roku: Nemusejí využít příležitostí, které jim rok 2023 zejména ve druhé polovině bude nabízet.

Podrobný horoskop na rok 2023 pro znamení Kozoroha

Vodnáři skvěle využijí svůj důvtip

Vodnáři by se v tomto roce mohli usadit, najít své stálé místo vedle někoho, koho si váží a milují. Ti kteří touží po novém bydlení, mohou uspět díky nějakému netradičnímu či alternativnímu řešení. V první třetině roku mohou výrazně vylepšit svoji komunikaci, budou se učit nové věci, osvojovat si nové poznatky. Pokud jsou rozhádaní se svými sourozenci nebo sousedy, najdou cestu ke smíření.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Schopnost otevřít se světu těch druhých a najít štěstí i v partnerství.
  • Největší riziko roku: Možnost, že podlehnou svým vnitřním zmatkům a zvolí obrannou strategii útěku.

Podrobný horoskop na rok 2023 pro znamení Vodnáře

Ryby získají peníze a budou si plnit sny

V první třetině roku mohou Ryby vylepšit své bankovní konto, možná najdou i nový zdroj peněz. Neměly by však příliš utrácet a měly by myslet i na zadní kolečka. Další část roku se ponese v duchu mentálního pohybu Ryb, mohou se naučit mnoho nových věcí, které v budoucnosti zužitkují. Štěstí jim bude přát na krátkých cestách. Od druhé třetiny roku si Ryby budou moci vylepšit své vzdělání, osvojit nové poznatky. Skvěle se uplatní ve všech oborech, které souvisejí s komunikací, psaním, žurnalistikou a učením.

  • Největší úspěch roku 2023 v jedné větě: Naučí se vytrvalosti, ta Rybám občas velmi chybí.
  • Největší riziko roku: Při neúspěchu nebo velké námaze by si Ryby měly dávat pozor na svoji psychiku a nepropadat se do depresivních stavů. Musejí věřit sobě i vesmíru, že pro ně pracuje.

Podrobný horoskop na rok 2023 pro znamení Ryb

Povídání s astroložkou Věrou Várady o roce 2023 si můžete poslechnout ZDE:

Horoskop štěstí na rok 2023:

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.