Celebrity

19. května 2024 06:45

David Laštovka

Marek Brodský stejně jako otec bojoval s depresemi. Chtěl bych umrznout v horách, řekl

Herec, hudebník a výtvarník Marek Brodský, kterého nejvíce proslavil film Rozpuštěný a vypuštěný nebo seriál Křeček v noční košili, slaví 65. narozeniny. Jaké je soukromí syna legendárního Vlastimila Brodského a tanečnice a baletky Boženy Křepelkové?

Marek Brodský se dosud oženil třikrát, všechna manželství ovšem skončila rozvodem. V minulosti prošel těžkým životním obdobím. Bojoval se závislostí na alkoholu a především s depresemi, se kterými se léčil i jeho slavný tatínek, herec Vlastimil Brodský. „Rozdíl mezi mnou a tátou je jenom ten, že já jsem se ještě nezabil,“ svěřil se Marek Brodský v pořadu 13. komnata.

Čtěte také: S přáteli šel na večeři, pak se zastřelil. Co se v osudný den Vlastimila Brodského stalo?

V ní přiznal, že o sebevraždě uvažuje často. „Občas řeším s kamarády, který model sebevraždy by byl optimální. Jsem zastánce spíš estetičtější verze, než zvolil táta. Teď je moje favoritní řešení vylézt někam hodně vysoko do hor, vzít si s sebou hodně rumu a zmrznout. Protože člověka najdou ve slušném stavu a prý je to příjemné,“ sděloval v televizním dokumentu.

Brejchová si získala jeho srdce, Černocké hodnotí obrazy

S nevlastní sestrou Terezou Brodskou, která se jeho otci Vlastimilovi Brodskému narodila v manželství s herečkou Janou Brejchovou, má přátelský vztah. „Každý žijeme jinak, nemáme společné přátele ani zájmy, ale něco mezi námi určitě je. Občas si zavoláme, zkoušíme vzájemně nezapomenout na narozeniny a jednou za rok jdeme na kafe,“ popsal Marek. Na svou „macechu“ Janu Brejchovou nedá dopustit. Před jeho rodiči hájila jeho dlouhé vlasy, kupovala mu džíny a měla pro něj vždycky pochopení.

Mohlo by vás zajímat: Brodská vzpomíná na maminku. Jana Brejchová se zhroutila při natáčení slavného filmu

Sestřenicí Marka Brodského je zpěvačka a herečka Petra Černocká. S tou se vídá pravidelně. Petra mu tak trochu fušuje do řemesla a ve volném čase maluje obrazy. „Vždycky když něco namaluju, ukážu mu to, ale většinou narazím. Pochválil mi zatím jen jediný obraz, který se jmenoval Peklo. Pekelník a kolem něj padající nahé mrtvoly. Říkal mi, že je výborný, abych už přestala malovat ty svoje pejsky a stromečky a pokračovala už jenom v tohle,“ prozradila s úsměvem Černocká redaktorovi webu Prima Ženy.

Podívejte se, jak bydlí Petra Černocká:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.