Celebrity

7. května 2023 18:35

Josef Šťastna

Bude z ní skvělá manželka krále Williama. Princezna z Walesu vynesla náušnice po Dianě

Móda z korunovace

Korunovace Karla III. a jeho manželky Camilly byla slavnostní akcí, kdy se obrovská pozornost upínala také na královu snachu. Princezna z Walesu vypadala úchvatně. Padaly dokonce názory, že už dospěla do fáze, kdy by mohla být sama královnou. Navíc si fanoušci monarchie všimli, že uctila zesnulou Dianu.

Williamova manželka dokázala během korunovace nemožné - působila decentním a zároveň honosným dojmem. Nebyl to den, který by byl jen o ní, přesto dokázala pro sebe urvat obrovský kus pozornosti. Princezně z Walesu tleskali fanoušci i novináři, což je vždy vzácná shoda.

Princezna v sobotu oblékla vyšívané šaty od Alexandra McQueena, tedy od velkého profíka, který stál i za jejími svatebními šaty. Stříbrná výšivka na spodní části šatů pak nesla stejné květinové motivy jako její tiára. Přes ramena pak měla přehozený modrý plášť Královského viktoriánského řádu s šarlatovým lemem. Catherine v roce 2019 byla vyznamenaná od královny Alžběta II., dostala takzvaný velkokříž, může tedy roucho nosit.

Mohlo by vás zajímat: Odbornice na módu zhodnotila také Evu Pavlovou. Jak dopadla?

Emotivní moment, který vyvolal řadu dojemných reakcí, pak přinesly starobylé šperky. Princezna z Walesu vynesla klenoty po dvou velkých ženách - královně Alžbětě II. a princezně Dianě.

Podívejte se na nejemotivnější fotky z korunovace

Catherine královnou zatím není a na velký den, kdy monarchii převezme její manžel, si ještě pár let počká. Britové ji však milují a obdivují a ona jen každý den dokazuje, že už nyní na velkou roli po boku krále připravená.

Sdílejte článek
Štítky Princezna Diana náušnice Alžběta II. korunovace princ z Walesu Karel III. Camilla, královna-manželka William, princ z Walesu Catherine, princezna z Walesu korunovace Karla III.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.