Bývala Ken, nyní je z ní živoucí Barbie. Tvář Jessicy Alves děsí fanoušky i lékaře

Narodila se jako muž a dlouhou dobu tak i vystupovala na veřejnosti. Po stovce plastických operací, které tehdy ještě z Rodriga stvořily živoucího Kena, se rozhodl udělat ze sebe ženu a od té doby žije jako Jessica (39). Předělaný obličej, jenž na sociálních sítích vypadá téměř bezchybně, ve skutečnosti zdaleka tak dokonalý není.

Mediální osobnost Jessica Alves se narodila jako Rodrigo Alves. Ten se díky desítkám plastických operací proměnil z obyčejného muže v živoucího Kena. V pánském těle se ale necítil sám sebou, a tak se rozhodl stát ženou.

Varování lékařů neposlouchá

V důsledku proměny musela Jessica Alves podstoupit řadu náročných zákroků. „Za posledních 20 let jsem podstoupila více než 90 plastických operací a většina lidí mě vidí jako závislou na plastické chirurgii,“ zmínila před časem Barbie pro Daily Mail. Jessica je ale věčně nespokojená, a tak dále chodí na jeden zákrok za druhým. Občas se stane, že jí chirurg odmítne úpravu provést, a živá panenka tak klidně odjede na kliniku na druhý konec světa.

Většina lékařů ji před dalšími operacemi varuje. Jessica si ale jejich rady k srdci příliš nebere. Krátce před čtyřicítkou tak ve vylepšování svého těla pokračuje. Nově si nechala udělat například stejné oči, jaké má  americká topmodelka Bella Hadid. Na veřejnosti se poté ukázala celá oteklá a plná modřin, čímž řadu svých fanoušků značně vyděsila.

I Česko má svou živou panenku Barbie:

Pravda o Jessicině tváři

Přestože na Instagramu vypadá Jessica dokonale a bez jediné chybičky, skutečná realita je někde úplně jinde. Jakmile se totiž Barbie dostane do hledáčku fotografů, je vidět její opravdová tvář. Na snímcích bez retuše jsou na první pohled znát četné zásahy do jejího obličeje.

Z názorů veřejnosti si ale nic nedělá a ve svém těle se cítí perfektně. „Ne, připadám si o 95 procent šťastnější. Myslím, že vypadám skvěle,“ vysvětlila Jessica. „Cítím se dobře. A když se ráno probudím, podívám se na sebe do zrcadla a říkám díky bohu i své rodině,“ dodala Alves, které je v ženském těle lépe než v tom mužském.

Královna plastik se navíc poměrně nedávno objevila v jedné londýnské čtvrti po boku neznámého sympatického muže. Zachytili ji paparazzi a na fotografiích je vidět, že k sobě s tajemným mužem měli opravdu blízko. Jessica si v minulosti prošla hned několika vztahy, žádný z nich ale nevydržel. Nyní je dle svých slov konečně šťastná, a tak se zřejmě snaží najít lásku, se kterou by jí bylo konečně dobře – a tělo panenky by mohl obdivovat i někdo jiný než ona sama.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.