Celebrity

13. listopadu 2023 12:45

Tomáš Durčák

Bývalka nám rozhodila Juru. Fanoušci bijce Procházky viní z prohry jeho expartnerku

Enormně očekávaný zápas o titul organizace UFC Jiří Procházka prohrál již ve druhém kole a způsob ukončení se řadě jeho fanoušků nelíbí. Někteří nyní přišli s teorií, že českého šampiona před zápasem rozhodil láskyplný vzkaz od jeho bývalé partnerky, který den před zápasem sdílela na sociálních sítích.

Takové vyznání zřejmě nikdo nečekal. Byť se partneři před rokem již podruhé rozešli a mělo jít o definitivní konec, Kamila Kordulíková Jiřímu Procházkovi v den jeho velkého zápasu poslala na Instagramu dojemný vzkaz, v němž mimo jiné naznačila, že jí na expartnerovi stále záleží a vždy tady pro něj bude. Dle Procházkových fanoušků však takováto slova mohla být pro „vlka samotáře“ držícího se od žen dál zbytečným rozptýlením.

„Bývalka Procházky hodila den před zápasem příspěvek na IG? Jak ho pořád miluje – a zase nám tím rozhodila Juru! Za vším hledej ženskou! Loni v Singapuru to bylo tak tak a teď to úplně zazdila. Fakt díky!“ napsal jeden z Procházkových fanoušků do facebookové skupiny zabývající se MMA zápasy. Jeho názor velmi rychle nasbíral desítky palců vzhůru i souhlasných komentářů.

Čtěte také: Boxerská demence je nemilosrdná. Víme, kolik let v ringu stačí k poškození mozku

„A jsme doma, já si říkal, že byl Jura úplně nesvůj. Taktika, nebo nebyl ve své kůži, to jsem si upřímně myslel. Ale celkem to dává smysl… za všechno můžou ženské (myšleno hodně ironicky a s nadsázkou samozřejmě),“ stojí v jednom z komentářů. „Kam čert nemůže, tam nastrčí ženu,“ napsal další z fanoušků.

„Když jsem slyšel rozhovor Jirky s Ondřejem Němcem, kde popisuje, jak ten rok byl pro něj těžký, jak musel přehodnocovat vztahy atd., pak vidím UFC Countdown, kde je jeho mamka, která je vzhledově dost podobná jeho ex, tak bych se nedivil, kdyby za ním pořád dolézala a pro něj bylo těžké se od ní oprostit. Takže i když je to vtip, jestli mu ona napíše, nebo nenapíše před zápasem, ho může dost rozhodit,“ napsal svůj názor na důvody Procházkovy prohry další z uživatelů.

„Spíš cítila slávu a dolary, jakmile ale prohrál, ztratila se jako myška,“ zhodnotil věc další komentující. Tady se však zmýlil. Kamila Kordulíková se totiž nad výsledkem zápasu rovněž kriticky pozastavila. Ve svých stories v neděli naznačila, že nebyl absolutně žádný důvod zápas zastavit a rozhodčí by měl okamžitě dostat padáka. „Jako sorry, ale ne… No reason…“ napsala pak ke krátkému videu s ukončením zápasu technickým KO. I přesto, že tím vyjádřila stejný názor jako Procházkovi fanoušci, příliš mnoho si jich mezi nimi nenašla.

Kamila v loňském rozhovoru pro Prima Ženy popsala, že zatímco při jejich prvním seznámení Jířího tak trochu uhnala, když svému vztahu dali druhou šanci, inicioval to sám MMA zápasník. „Myslím, že v době, kdy jsme byli od sebe, jsme oba udělali určitý pokrok, který nás nakonec svedl zase zpátky k sobě,“ řekla tehdy Kordulíková, dle které si Procházka uvědomil, že může dávat pozornost i někomu druhému, ne jen sobě. Její domněnka se však nakonec ukázala být mylnou.

„Jakmile člověk pustí disciplínu nad svou cestou a na první kolej dá kočku, hned dostane sekanec přes prsty. Abych to charakterizoval lépe. Muž má svou cestu a ta musí být na prvním místě před vším ostatním v životě. Žena je jako druhý protipól, který to doplňuje. Jenže já teď přišel na to, že nechci být s nějakou partnerkou jen proto, abych z toho těžil,“ řekl Procházka nedávno v rozhovoru pro web iDNES.cz s tím, že nejdůležitějšími ženami jeho života jsou aktuálně máma a sestra, které mu pomáhají zejména s úklidem jeho bydlení.

Jiří Procházka v neděli nad ránem v USA prohrál zápas o titul šampiona v UFC:

Sdílejte článek
Štítky Instagram žena MMA UFC zápas Jiří Procházka vzkaz fanoušci prohra spekulace Kamila Kordulíková expartnerka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.