Čas lásky a třešní vás uchvátí v premiéře romantického tureckého seriálu na Prima LOVE

Květnové předpremiéry na prima+

Turecký romantický komediální seriál Čas lásky a třešní přináší poutavý příběh opravdové, ale i předstírané lásky. Dívejte se od 20. května každý den na Prima LOVE nebo v předpremiéře online na prima+. Jaký je děj seriálu, na jaké herce se v něm můžete těšit a kteří se do sebe během natáčení skutečně zamilovali?

Romantický komediální seriál Čas lásky a třešní je zábavný příběh o neopětovaných citech, (ne)smířlivé rivalitě, žhavém flirtování a provokativním chování skupiny mladých, neklidných a atraktivních lidí. Skromná Oyku (Özge Gürel) je už od dětství zamilovaná do Meteho (Dağhan Külegeç), ale ten si stěží uvědomuje, že někdo jako ona vůbec existuje. Místo toho zahoří city pro její sobeckou kamarádku Seymu (Nilperi Şahinkaya).

Čas lásky a třešní sledujte od 20. května každý den na Prima LOVE nebo již nyní v předpremiéře online na prima+.

Bohatý a pohledný sukničkář Ayaz (Serkan Çayoğlu), který je nejen Meteův nejlepší kamarád, ale také obchodní partner, se následně stává obětí improvizovaného spiknutí. Zoufalá Oyku předstírá, že jí Ayaz padl do oka, jen proto, aby nevyšly najevo její pravé city. Potvrdí se nakonec známé pořekadlo, že protiklady se přitahují? Začne Oyku opravdu něco cítit, když to jen předstírá? A co Ayaz, přestane se kvůli ní otáčet za každou druhou sukní?

Zajímavosti o tureckém seriálu Čas lásky a třešní

  1. Turecký romantický komediální seriál Čas lásky a třešní byl poprvé uveden na televizní obrazovky v roce 2014. Postupně vznikly dvě série, které mají celkem 59 epizod.
  2. Özge Gürel, která hraje skromnou Oyku, a Serkan Çayoğlu, který hraje sukničkáře Ayaze, se během natáčení stali skutečným párem. Po několika letech vztahu se v roce 2022 vzali.
  3. Natáčení seriálu probíhalo v turecké metropoli Istanbul.
  4. Čas lásky a třešní byl uveden ve více než 20 zemích po celém světě – od Polska, Maďarska a Bulharska přes Albánii, Itálii, Spojené státy americké a Mexiko až po Vietnam, Pákistán, Indonésii, Portoriko nebo Peru.

Herci seriálu Čas lásky a třešní

Özge Gürel

Turecká herečka se narodila 5. února 1987 v Istanbulu. Zahrála si v seriálech Čas lásky a třešní, Recept na lásku, Velkolepé století nebo Na každém kroku. Její otec je čerkeského původu a rodina z matčiny strany byli turečtí přistěhovalci ze Soluně. Původně studovala ekonomii na Beykentské univerzitě, ale studium nedokončila. Poté chodila na hodiny herectví. V roce 2022 se jejím manželem stal dlouholetý přítel Serkan Çayoğlu. Svatba proběhla v Německu.

Serkan Çayoğlu

Turecký herec se narodil 31. května 1987 v Německu. Zahrál si v seriálech Čas lásky a třešní, Bir Zamanlar Kıbrıs nebo ve filmu Ó, Belinda. Vystudoval ekonomii. Během studií začal pracovat jako model. Kvůli herecké kariéře se přestěhoval do Istanbulu. V roce 2022 se jeho manželkou stala dlouholetá přítelkyně Özge Gürel.

Dağhan Külegeç

Turecký herec se narodil 8. října 1978 v Istanbulu. Zahrál si v seriálech Čas lásky a třešní, Dokuz Oğuz nebo Kavak Yelleri, který je tureckou verzí slavného Dawsonova světa. Jeho matkou je herečka a spisovatelka Ayşe Erbulak. Vystudoval literární fakultu Istanbulské univerzity. Než se mu podařilo prosadit jako herec, pracoval také jako moderátor nebo asistent režie.

Nilperi Şahinkaya

Turecká herečka se narodila 23. února 1988 v Senegalu. Zahrála si v seriálech Čas lásky a třešní, Nesmrtelní nebo ve filmu Prosím, nerušit. Její otec působí jako diplomat. Vystudovala mezinárodní lyceum v Ankaře a pak soukromou univerzitu hudby a herectví Bilkent. Kromě televize a filmu hraje i na divadle. Mluví plynně anglicky, turecky, francouzsky, německy a italsky.

Postavy

Oyku Acar (Özge Gürel)

Skromná, půvabná a inteligentní dívka sní o tom, že se stane módní návrhářkou. Už od dětství je nešťastně zamilovaná do Meteho, který si jí prakticky vůbec nevšímá. Tvrdě pracuje. Bydlí s matkou, která se živí jako krejčová, a s patnáctiletým bratrem.

Ayaz Dinçer (Serkan Çayoğlu)

Pohledný mladý muž je úspěšný podnikatel a architekt, ale také nenapravitelný sukničkář, který nevěří na lásku a nikdy neměl vážný vztah. Líbí se mu Oyku. Jeho matka je slavná módní návrhářka. Společně s nejlepším kamarádem Metem vede vlastní firmu.

Mete Uyar (Dağhan Külegeç)

Charismatický a úspěšný stavební inženýr nemá nejmenší tušení, že je do něj Oyku zoufale zamilovaná, hlavně proto, že si jí vůbec nevšímá. Zato se mu opravdu líbí její kamarádka Seyma. Ale jeho představy o tradičním manželství narazí, když se dozvídá o její minulosti.

Seyma Çetin (Nilperi Şahinkaya)

Krásná a okouzlující mladá žena s přitažlivou postavou se přátelí s Oyku, ale vždy, když na to přijde, dává sobecky přednost vlastním přáním před tím, co by potřebovali ostatní. Sní o tom, že se provdá za boháče a bude mít pohodlný život v luxusu a přepychu. Má komplikovanou minulost.

Sdílejte článek
Štítky láska Istanbul premiéra Prima Love herec obsazení Özge Gürel prima+ turecký seriál Čas lásky a třešní Serkan Çayoğlu Dağhan Külegeç

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.