Česko na grilu: První reakce Rity a Jeany na vyřazení z 5. dílu

První reakce Rity a Jeany na vyřazení - Česko na grilu (5)

Soutěžící Rita a Jeana se po pondělním Rozstřelu v pátém dílu reality show Česko na grilu zařadily k vyřazeným. „Jsme rády, že jsme si tím prošly,“ nelituje ale ani jedna účasti v klání. Více si přečtěte v rozhovoru s nimi.

Rita a Jeana jsou kamarádky, z nichž jedna je vždy připravena hasit průšvihy té druhé, a to platí u grilu i v běžném životě.

Reality show Česko na grilu sledujte každé pondělí večer na Primě nebo kdykoliv online na prima+

„Obecně jsem pro každou legraci, takže když jsem viděla castingovou výzvu do show Česko na grilu, prvním impulsem bylo přihlásit se, což jsem také udělala. A Rita? Ta se ke mně přidala,“ uvádí Jeana. „Miluju Jeaniny šílené nápady, s ní bych se vrhla do čehokoli, protože jsem si jistá, že by to vždy dobře dopadlo. A tohle, to byl přesně ten nápad, kdy jsem si říkala, že to společně dáme. Obě grilování milujeme,“ doplňuje parťačku Rita. V soutěži se jim u grilu dařilo celkem čtyři kola. V tom pátém ale dívkám štěstí nepřálo.

Než jste do soutěže šly, co bylo vaší slabou stránkou?

Rita: Jedině asi to, že jsme tím grilem nebyly úplně políbeny.

Jak využijete případnou popularitu?

Rita: Nad tím jsem vůbec nerozmýšlela. Nechám tomu asi volný průběh, co se má stát, stane se.

Jeana: Já bych se ráda dostala k dalším projektům. Bavilo mě vidět, jak celé natáčení funguje, takže bych se ráda třeba dostala do nějakého produkčního týmu. Bavilo by mě být součástí té druhé strany.

Přihlásili byste se ještě do nějaké reality show?

Jeana: Možná ano, už bychom aspoň věděly, co a jak. Věděly bychom, čemu se už vyvarovat, nebyly bychom tak nervózní a mnohem více bychom si to užily.

Rita s Jeanou už jednou v Rozstřelu byly. Připomeňte si ten moment:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.