Zákulisí grilovací show: Nejen moderátorům, ale i soutěžícím oblečení vybírali stylisté

Pohlreich varuje Ritu a Jeanu - Česko na grilu (5)

Málokoho by u televizních obrazovek napadlo, že volnočasové oblečení soutěžících v grilovací show nebylo plně na jejich volbě. Jak to přesně chodí při natáčení kuchařské reality show, prozradila jedna z nejvýraznějších účastnic – Jeana.

Jak už jsme vás informovali, na přípravách jednoho dílu se podílelo 120 lidí, z toho 70 jich fungovalo přímo na place. K tomuto týmu patřili podobně jako u každého natáčení také vizážistky a stylistky. Svým stylem oblékání ke grilu a propracovaným make-upem, jemuž dominují husté řasy, je nepřehlédnutelná soutěžící Jeana. Jak dalece nechala volné ruce v práci právě vizážistkám a stylistkám?

Mohlo by vás také zajímat: Trendy na TikToku se mění, touha po kvalitní péči zůstává

„S maskérkami problém nebyl, vždy jsem je poprosila, aby mi udělaly výrazné oči, na což si velice potrpím, ale jinak mi to bylo jedno. Jestli budu mít vlasy stažené do drdolu nebo volně, to jsem asi tolik neřešila, ale výrazné oči jsou pro mě zásadní. A naštěstí mi vizážistky vždy vyšly vstříc,“ potvrzuje Jeana ze zákulisí natáčení show Česko na grilu, kterou můžete sledovat na prima+ nebo v pondělí ve 21:25 na Primě.

Šlo vše hladce také v kostymérně? „Jednou to tak nebylo,“ vzpomíná Jeana. „To když jsem dostala velmi obepnuté šaty, ve kterých jsem se opravdu necítila. Zná to asi každá žena, které se nelíbí, když se někde rýsuje špíček, prádlo… Tehdy jsem se necítila komfortně. Ale třeba v košili, kterou jsem měla v prvním díle, ano. Výrazné barvy miluju, takže mi ta červená košile posloužila fantasticky,“ pokračuje okatá brunetka a přiznává, že by si z civilních a pohodlných kostýmů některé i ráda odkoupila. „Myslím, že až na tu jednu příhodu, byl výběr dobrý. Jen je fakt, že jsme do něj zasahovat moc nemohli. Vše bylo rozhodnuto a naplánováno předem, takže i kdybych si stěžovala, měla bych smůlu. V tomhle je líčení variabilnější,“ uvádí ještě.

Čtěte více ze zákulisí grilovací show: Lucku s Prikym při natáčení tížil stesk a strach o syna

Aby soutěžící vypadali před kamerami dokonale, spotřebovaly maskérky 30 krabic eko kapesníků. Na zpevnění účesů účinkujících padlo 6 laků na vlasy bez aerosolu a proti lesku se vyprášilo 10 balení pudru!

Pusťte si také vizitku Jeany a její parťačky Rity:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.