Ze zákulisí grilovací show: Lucku s Prikym při natáčení tížil stesk a strach o syna

Vizitka Lucka s Priky - Česko na grilu (3)

Při sledování reality show na jejich chování nic nepoznáte. Ve skutečnosti ale zažívali Lucka a Priky jako rodiče malého syna v boji o výhru ještě jiný stres než ostatní páry.

Jak vyplynulo ze zákulisí natáčení, ve velké grilovací reality show tekly slzy nejen kvůli drobným popáleninám nebo pořezání. V případě Lucky a Prikyho byl spouštěčem negativní emoce stesk.

Lucka je v souboji jedinou maminkou a vůbec se netají tím, že se do natáčení rozhodně nehrnula. „On mě ale hodil do vody a řekl: ‚Prostě jdeš!‘ Tak říkám: ‚Tak jo, co mám s tebou dělat,‘“ popisuje se smíchem, jak ji nakonec Priky zlomil.

Vyzkoušejte na grilu recept na krkovici s hořčičnou omáčkou podle Dominiky a Denisy

Dlouhý měsíc intenzivního natáčení klání Česko na grilu, které můžete sledovat každou sobotu ve 20:15 na Primě nebo na prima+, tak musela zvládnout bez malého synka. Na natáčení odjížděla za tmy a domů se vracela v době, kdy malý Priky, jak synovi říkají, už spal. Lucka přiznává, že jí občas nebylo lehko a měla pocit, že další den v tomto režimu už nevydrží.

„Na natáčení se mi fakt nejezdilo lehce. Mockrát se stalo, že jsme odjížděli, on ještě nebyl vzhůru, vraceli se a on už zase spal. Jediné, co mě drželo trochu v duševní rovnováze, bylo vědomí, že je o něj dobře postaráno,“ vzpomíná dnes na těžké chvíle maminka Lucka, které bylo při natáčení opravdu hodně smutno.

Na druhou stranu byla účast v show náročná fyzicky i psychicky, takže na nějaký pláč a delší stesk čas nebyl. „S velkým Prikym jsme se museli soustředit na grilování a na to, co máme dělat, takže jsem na malého myslela v koutku duše, ale jinak moc nebyl prostor,“ vysvětluje a přiznává, že s partnerem ve volných chvílích často řešili, co malý Priky asi zrovna dělá, a plánovali, co budou dělat, až budou mít konečně volno – jako rodina.

Kvíz pro nadšence do grilování

1 5 Při jaké teplotě se griluje zelenina?

2 5 U nepřímého grilování je víko grilu:

3 5 Co se rychleji zapálí?

4 5 V udírně se maso:

5 5 Přímé grilování je grilování:

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.

Při natáčení tak Lucka každou volnější chvilku využila ke sledování zpráv z domova. „Pravidelně mě zásobují fotkami a videy, abychom věděli, že je vše v pořádku. Díkybohu za to,“ svěřila se v zákulisí Lucka o mateřství na dálku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.