Porotce Pohlreich ochutnává z grilu: Místo krkovice Černošice, salát připomíná covid

Zdeněk Pohlreich: Nej hlášky z Česko na grilu

„Zapomeňte na centimetrový Bohoušky, které někdo dvakrát otočí na grilu a má hotovo. My chceme opravdové umění na grilu,“ varuje na úvod třetího kola velkého grilovacího klání Zdeněk Pohlreich. Na soutěžící se ze stolu před ním „usmívá“ pořádná vepřová krkovice, kterou mají tentokrát za úkol pokořit.

Tohle grilování je hra o vítězství a cenu. Není divu, že v reality show nervozita stoupá. Do Rozstřelu se ve třetím díle probojují hned tři dvojice. Jak jim to půjde, s jakým úkolem se budou muset popasovat nebo co nejvíce naštve přísného porotce Zdeňka Pohlreicha? Už nyní si můžete přečíst, z čeho byl respektovaný šéfkuchař přinejmenším rozčarován.

„Budeme po vás chtít jídlo, na které do zítra lidé nezapomenou a další den si na něj vzpomenou znovu,“ snaží se v soutěžících v reality show Česko na grilu probudit tu správnou motivaci k přípravě co nejchutnějšího pokrmu z vepřové krkovice Zdeněk Pohlreich. Finální jídlo musí navíc pěkně ladit s přílohou, polévkou či omáčkou. Výběr ingrediencí i dalších surovin už zůstává na volbě dvojic.

Nikdo nesáhl v „nákupním krámku“ úplně vedle, volba Davida s Vierou ale šéfa Pohlreicha zaujme na samém začátku vaření. „Salát z borůvek k vepřovému? To si myslím, že je pěkná blbost,“ odsoudil kombinaci ovoce s fenyklem a listy salátu hned. Dvojici rovnou doporučí, ať si borůvky raději nechají na koláče.

Čtěte také: První úraz v reality show Česko na grilu. Kdo a jak si ublížil?

Soutěžící už pochopili, že si práci musejí ve dvojici přesně rozdělit. Jestli jsou schopni role i dodržet a hrát, ale zůstává otázkou. „Vždycky, když se staral o oheň Roman, skončili v Rozstřelu. To jsem zvědavý, jak to dopadne dneska,“ pozastavuje se při sledování dvojice kamarádů Romana s Janou, u nichž to začíná vypadat přímo na genderový souboj.

„Víš, jak to dělal můj táta, když se do něj ta jeho montovala? Říkal jí, ať se jde podívat za dveře, kdo je napsaný na zvonku,“ radí Romanovi, aby při grilování nepouštěl Janu tolik ke slovu. Rita s Jeanou se třetího hlavního úkolu chopily celkem v tichosti. A výsledek? „To jsou Černošice, ty vole,“ kroutí hlavou nad jejich spálenou krkovicí. S propečením kusu masa holky opravdu dost bojují.

Nesmlouvavý porotce reality show Česko na grilu, kterou můžete sledovat v sobotu ve 20:15 na Primě nebo už nyní na prima+, nešetří peprným komentářem ani při ochutnávce jídla Dony s Michalem. „Je to trochu jalový. Není to osolený. Přece musíte udělat věc, která má kule a chytne lidi za pr*el,“ diví se u jejich stolku respektovaný šéf. Chvály se od něho nedočká ani výsledek snažení Nikoly a Radka. „Ten salát mi připomíná covid, nemá žádnou chuť,“ vyhodnotí jejich výtvor. Jak tohle dopadne? Dívejte se v sobotu televizi nebo online na prima+. Kromě toho dojde k vyřizování účtů mezi Donem a ostatními soutěžícími. Nemůžou mu totiž zapomenout, že nařkl Danielu z podlézání skautům v předchozím díle. „Asi je to pomsta za to, že jsme byli upřímní,“ míní Don. „Já s tím nesouhlasila a ještě mi pocit z naší výhry zkazil, takže jsem si ji neužila,“ dovysvětlí Daniela. „Některé komentáře se zkrátka nehodily,“ dodá. „A jiní zase zapomínají, že je to tu hra,“ vrátí jí zase Don.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.