David u grilu hrubě školí Vieru. Takhle se s mámou nemluví, bouří se soutěžící

Davida rozpaluje neposlušná maminka - Česko na grilu (3)

Zdá se, že souboj v reality show o nejlépe ugrilovaný pokrm se v případě dvojice Davida s Vierou mění na osobnější klání: Kdo má u grilu pravdu? Maminka, nebo syn? Jejich hlasité hašteření už začíná ostatním vadit, s novým kolem David ještě přiostří. Podívejte se v exkluzivní ukázce hned v úvodu.

Do soutěže vstoupili Viera s Davidem jako sympatická a sehraná dvojice, ukazující sílu rodinných vazeb. Také hned byli všem blízcí. Napětí při grilování rostoucí s každým dílem ale dělá své a chování usměvavé maminky se synem pomalu začíná ostatním ležet v žaludku asi jako nepovedená flákota.

David griluje odmalička. „A protože pochvala rodiny vám v určité fázi nestačí, vzal jsem si v práci volno a vydal se s grilem na slavnosti v Děčíně, kde jsem chystal jídlo pro cizí lidi. Musím říci, že jejich reakce mě dojaly a byly také impulsem, proč se přihlásit. Původně jsem se hlásil se ženou, jenže té se nechtělo, navíc mi pak oznámila, že se chce rozvést. Tak jsem poprosil maminku, aby se mnou do toho šla,“ uvádí David, proč má za parťáka právě maminku.

David byl připraven na to, že se během soutěže mohou dít nejrůznější „kulišárny“, o čemž ho ujistila hned první dvě kola klání. V tom třetím bude ještě hůř. „Vždyť jsme se celou dobu bavili, že to budeš dělat v tom grilu... Fajn, no tak ne... Už čtyřikrát jsme se o tom bavili, mami,“ pustí se například nevybíravě do maminky, jako by byla malá neposlušná školačka, když budou grilovat pokrmy nejen pro porotce Zdeňka Pohlreicha s Martinem Svatkem, ale také pro skupinu dobrovolných hasičů.

Čtěte také:  Martin Svatek představil rozdělení rolí s Pohlreichem u grilu: On je kaťák, já smažák

Viera trpělivě plní synovy úkoly a snaží se zachovat chladnou hlavu. Při jejich společném vaření všechno lítá, práci provází naprostý chaos. „Možná tak působíme na venek, ale ve skutečnosti? My takhle fungujeme,“ snaží se vysvětlit David. S maminkou se naopak domnívají, že je vše mezi nimi zcela v pořádku a grilování probíhalo v klidu. „Nezávislému pozorovateli by se mohlo při pohledu na naši komunikaci zdát, že se hádáme,“ komentuje s úsměvem někdy dosti vzrušené slovní přestřelky David.

Kvíz pro nadšence do grilování

1 5 Při jaké teplotě se griluje zelenina?

2 5 U nepřímého grilování je víko grilu:

3 5 Co se rychleji zapálí?

4 5 V udírně se maso:

5 5 Přímé grilování je grilování:

Máte % správných odpovědí.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není dobrý výsledek. Zkuste to znova.

To není špatné, ale pořád je co zlepšovat.

Gratulujeme, máte velmi dobré znalosti.

Výborně, vaše znalosti jsou skvělé.

„Ta dvojice za námi, to se nedá poslouchat,“ postesknou si už ve třetím díle soutěžící Roman s Janou. „Komunikace mezi Vierou a Davidem mě rozhazuje. Ještě je to máma se synem. To je prostě tragédie,“ kroutí hlavou Roman, podle něhož by syn s mámou takhle mluvit určitě neměl.

Zkuste si ugrilovat Lanýžové burgery se smetanovými žampiony podle Heleny a Rada

„Vnitřní boje mezi dvojicemi mě štvaly. Je potřeba spolupracovat za všech okolností. Tohle osočování smysl nemá,“ ozval se k podobným případům i jeden z porotců show Martin Svatek.

Ať už to Viera s Davidem mají mezi sebou jakkoliv, na výsledku dosud představených jídel se jejich peprnější tanečky kolem grilu dosud zásadně nepodepsaly a sklidili převážně chválu. Uvidíme, jak jim to půjde dál.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.