Jsem rád, že mi partnerka neutekla, přiznává Don z grilovací reality show

Don taktizuje i v soukromém životě. Jeden z nejkontroverznějších soutěžících v rodinné grilovací show se přiznal, že se před jejím vysíláním stihl zasnoubit. Měl pro to lišácký důvod.

„Když jsem věděl, co mě v soutěži čeká, raději jsem ji požádal o ruku před vysíláním pořadu. Ještě by mi nakonec utekla, kdyby viděla, jaké jsem pako. Naštěstí chápe můj humor a zatím mi stále fandí,“ vysvětluje soutěžící Don.

Usměvavý dlouhán vzpomíná, že mu na letišti při pasové kontrole málem překvapení překazili. „Chtěli ukázat, co mám v pouzdře od brýlí, jenže tam byl schovaný diamantový prsten. Naštěstí jsem se k chlápkovi v uniformě naklonil a tajně mu pouzdro otevřel. Měl porozumění a nechal mě jít,“ popisuje napínavý začátek romantické výpravy.

Příběh žádosti o ruku a prstenu má pokračování. Don vybral špatnou velikost, tak ho přítelkyni po žádosti o ruku opět zabavil, aby ho při výpravě neztratila.

Don neskrývá nadšení z toho, že přítelkyně řekla ano. „Kdejaká jiná ženská by se na mě vykašlala. Jsem dobrodruh a život se mnou není lehký. Takže si pro žádost o ruku musela dojít na Machu Picchu. Ale ona tam naštěstí chtěla.“

Čtěte také: Zdeněk Pohlreich si rád dá i fast food. Jím ho po cestě, aby to na mě neprasklo, říká

Na vášeň pro grilování nezapomněl zamilovaný páreček ani v džungli: „V džungli jsme si připravili improvizovaný gril a po vzoru druhého dílu Česko na grilu jsme grilovali Donova kuřátka v amazonském pralese. To naštěstí na chvíli odehnalo i komáry, takže to bylo perfektní a kuřátka s banány se nám na dřevěném grilu skvěle povedla. Myslím, že by je i šéf pochválil,“ dodává. Jak si Don s parťákem Michalem povede v dalším kole klání, sledujte zase v sobotu večer na Primě nebo již nyní na prrima+. Úkolem dalšího dílu budou ryby, které by v našem jídelníčku určitě neměly chybět.

Podívejte se už nyní, jak správně grilovat ryby podle Zdeňka Pohlreicha:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.