Pohlreicha v reality show rozpálí amatérský striptýz Dona. Už teď mě štve, reaguje

Šéfa rozpálí amatérský striptýz - Česko na grilu (4)

Soutěžící Don ukáže v reality show svaly. Když se ke grilu za rozbřesku oblékal, netušil, že svým outfitem pěkně naváže na vtip moderátora Zástěry o kvalitním striptýzu. O co přesně půjde? Podívejte se už nyní v exkluzivní ukázce.

Kamarádi z vysokých škol Don a Michal v soutěži o nejlépe připravené jídlo z grilu lehce provokují již od začátku. Ve čtvrtém kole klání vzbudí rozruch hned na samém začátku natáčení Don, a to ještě ani nezačali s Michalem zatápět.

Jak už je v rodinné show Česko na grilu pravidlem, každý díl startuje ranním nástupem soutěžních dvojic před porotou a představením úkolů. Čtvrtý zahájí moderátor Tomáš Zástěra veselým poučením: „Pamatujte, že amatérské grilování je jako amatérský striptýz. Je dobré to zkusit, ale když se to nepovede, může to být pěkně nechutné.“ Všechny svým úvodem rozesměje a na chvilku uvolní napětí. Když pak v zástupu spatří Dona v nátělníku, ještě dodá směrem k němu: „Ty jsi oblečením navázal na můj vtip o striptýzu,“ prohodí.

Moderátorka Patricie Pagáčová ještě kolegovu myšlenku rozvine. „Don odhazuje svršky... Zkoušíš všechno možné… No, nevím, jestli to bude fungovat na Zdeňka. Já bych se možná chytla,“ provokuje mladíka a z grimasy nesmlouvavého porotce, který stojí hned vedle ní, se dá vyčíst, že rozhodně ne. „Každopádně se*e mě už teď, tím jak vypadá,“ okomentuje Donovy odhalené svalnaté paže Zdeněk Pohlreich. Jak si povedou Don s Michalem v celém kole, kde se budou grilovat mořské ryby, uvidíte v sobotu večer na Primě nebo již nyní na prima+. Kdo zaklopí gril tentokrát?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.