Don a Michal prohráli souboj u grilu. Chystáme se určitě vařit dál, vzkazují v rozhovoru
Prohra Dona a Michala v obávaném rozstřelu v grilovací show byla „jen o ananas“. O to více zamrzela. Od porotce Pohlreicha dokonce sklidili za své kuchařské výtvory chválu. Pravidla show jsou ale nesmlouvavá a slabší musí z kola ven. Přečtěte si v rozhovoru reakce Dona s Michalem a jejich další plány.
Don i Michal jsou kamarádi z vysokých škol. Rádi přijímají výzvy, jako byla ta, přihlásit se do nejrozpálenější reality show v Česku. Každý z nich je jiný. Don je vtipálek, Michal je tvůrčí. Don se věnuje fitku, Michal umění. Jejich společnou láskou je vaření a maso. A jak vyplývá z rozhovoru, neodradilo je ani jejich vyřazení.
Vyzkoušejte se v zábavném grilovacím kvízu k Česko na grilu. Víte, na co mají vliv papričky habanero?
Jaké máte pocity ze soutěže? Co teď po soutěži plánujete?
Don: Samozřejmě jsme chtěli vyhrát, takže naším cílem úplně nebylo vypadnout v tomhle kole. Ale moc jsme si to užili, poznali jsme skvělé lidi, skvělé soutěžící a porotce. Mám zájem se dále v showbyznysu pohybovat. Můj plán je se ve vaření dále rozvíjet.
Michal: Mým prvním cílem bylo nevypadnout v prvním kole, to se povedlo (smích). Druhým cílem bylo vyhrát, to se bohužel nepovedlo. Celkově jsme s průběhem soutěže spokojení, s tím, jak se nám dařilo i nedařilo. Snad budeme podávat lepší výkony, tedy aspoň podle poroty, dále v road show. Chystáme se určitě vařit dál!
Je něco, co byste v soutěži udělali jinak?
Don: Určitě, řekl bych teď nějaké věci jinak, než jsem řekl v tom daném okamžiku. Člověk něco řekne a pak toho lituje, že vlastně řekl nějakou blbost. Jinak si myslím, že bych nic nezměnil. Byla to sranda!
Čtěte také: Ze zákulisí grilovací show: Lucku s Prikym při natáčení tížil stesk a strach o syna
Jste rádi, že jste do show Česko na grilu šli? Byla to pro vás dobrá zkušenost?
Michal: Bylo to pro nás zajímavé z toho pohledu, že člověk vidí, jak to všechno funguje. Dále to, že jsme se rozvíjeli v tom grilování. Myslím si, že je to dobrá příležitost se nějakým způsobem ukázat divákům a trošku do tohoto světa proniknout.
Jaké je to vařit a grilovat pro Zdeňka Pohlreicha?
Michal: Velká nejistota, nikdy nevíte, co vám na to řekne. Co vám vychválí a co naopak potopí.
Don: Jak říká Michal, na jednu stranu to byla nejistota, na druhou stranu je Pohlreich jako každý jiný. My jsme se snažili vařit a ochutnávat srdíčkem stejně jak pro něj, tak pro ostatní. Ale je pravda, že u Pohlreicha nikdy nevíte.
Báli jste se slavného Šéfa dopředu nebo ne?
Don: Já ne, shodou okolností jsem s ním už nějakou akci zažil. Dělal nějakou přednášku pro studenty, takže jsem s ním už „vařil“. Já mám Pohlreicha rád jako osobu, více za kamerami než před kamerami.
Pusťte si také, jak správně grilovat ryby podle Zdeňka Pohlreicha: