Česko na grilu: Recept na bruschettu s kozím sýrem a grilovanou broskví podle Rity a Jeany
Steaky z tofu podle Martina Svatka - Česko na grilu (5)
Také bezmasá jídla z grilu mohou skvěle chutnat. Vyzkoušejte recept na jednoduchou bruschettu s kozím sýrem a grilovanou broskví podle Rity a Jeany ze show Česko na grilu.
Opečená bruschetta s kozím sýrem a grilovanou broskví
Reality show Česko na grilu sledujte každé pondělí večer na Primě nebo na prima+
- bageta
- olivový olej
- broskve zralé
- kozí sýr
- balsamico
- hrst čerstvé bazalky
- sůl a pepř
Postup: Rozehřejeme gril. Bagety pokrájíme na silnější plátky, pokapeme olivovým olejem a opečeme z obou stran dozlatova, zhruba 2–3 minuty.
Broskve zbavíme pecky, pokrájíme na čtvrtky a potřeme olejem. Grilujeme je na řezné straně asi 5 minut, dokud nezačnou karamelizovat.
Opečené bagety a broskve naskládáme na velký talíř, potřeme kozím sýrem, osolíme, opepříme, pokapeme balsamicem a ozdobíme bazalkou.