Celebrity

1. října 2024 18:34

Tomáš Durčák

Charlotte a Nelly Gottovy s maminkou vzkázaly Karlovi do nebe: Byl jsi nám vším

Speciál: 5 let bez Karla

Od chvíle, kdy svět opustil legendární „Zlatý hlas z Prahy“ Karel Gott, uplynulo již celých pět let. A stejně, jako toto smutné výročí možná mírně překvapuje vás, je z toho, jak rychle čas letí, v šoku také vdova po populárním zpěvákovi Ivana. Ta mu nyní společně s dcerami Charlotte a Nelly poslala na onen svět krásný vzkaz, v němž mu společně vyznaly lásku.

„Nemohu uvěřit, jak těch pět let bez Tebe neskutečně rychle uteklo! A kolik věcí se za tu dobu v naší zemi a ve světě událo!“ napsala na úvod Ivana Gottová ve svém vzkazu manželovi. Dodala přitom, že i sám Karel Gott by se zřejmě divil, co všechno je jinak, byť zpěvák údajně leccos ještě za svého života nejen tušil, ale i předvídal.

„Jak mnohokrát napsali Tvoji příznivci – doba se dělí na éru za Karla a dobu po Karlovi! Věřím, že mohu mluvit právě i za ně, jak strašně moc nám tady všem stále chybíš!“ uvedla stále s očividnou bolestí v srdci vdova po Karlu Gottovi, pro níž bude datum 1. října „už navždy spojené s bolestnou vzpomínkou Tvého odchodu“. Pro Ivanu je to stále den tak černý, že od manželovy smrti s jejich společnou kamarádkou Ilonou Csákovou, která se ve stejné datum narodila, údajně není schopná slavit narozeniny.

Na druhou stranu však věří, že je Karel rád za to, jak na něj ani po pěti letech stále nikdo ani zdaleka nezapomněl. „Náš milovaný Kájo, Tvá nesmrtelná duše se dnes musí cítit tolik šťastná, jak na Tebe všichni a všude v nejlepším vzpomínají,“ věří Ivana, která dále legendárnímu zpěvákovi do nebe poslala láskyplné vyznání.

Čtěte také: Jiřina Bohdalová zavzpomínala na Gotta: Zůstala po něm díra. Trochu mu závidím

Nejdražší Karle! Nemohu uvěřit, jak těch pět let bez Tebe neskutečně rychle uteklo! A kolik věcí se za tu dobu v naší...

Posted by Karel Gott on Monday, September 30, 2024

Prožila jsem s Tebou téměř dvacet let nádherného života. Byl jsi mi vším. Rádcem, oporou, inspirací. Přítelem a manželem, který mi dal dvě báječné dcery. Věřím, že jsem Ti to dobro, co jsi vždy a všude rozdával, svou láskou a péčí vracela,“ napsala Gottová s tím, že se dnes i s dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií snaží, aby mu stále v tomto světě dělaly radost a žádnou ostudu.

„Chci věřit, že mé úsilí o důstojné udržování Tvého jména Ti tam nahoře dělá velkou radost. Snažíme se Ti tady dole nedělat ostudu. A víme, že ji ani neděláme. Vzpomínáme na Tebe všechny tři s největší láskou, pokorou a vděčností. Jsi navždy v našich srdcích. Tvé Ivana, Charlotte a Nelly,“ uzavřela vdova po Karlu Gottovi vzkaz k pětiletému výročí úmrtí svého osudového muže.

Na osobu Karla Gotta vzpomíná i řada dalších známých osobností. Pro CNN Prima NEWS na jeho výjimečnou osobnost zavzpomínala i Jiřina Bohdalová: „On vlastně neodešel, a to je na tom to krásné. Žije ve vzpomínkách. Za chvíli by tady mohl zaklepat. A to je to hezké. Nebyl tady zbytečně na tom světě. Závidím mu to a doufám, že třeba i na mě budou takhle vzpomínat jako na Karla.“

Reportérka Martina Jandová prozradila, jak vznikal speciál 5 let bez Karla:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 10. 2024

Dlouho očekávaná dovolená nebo stěhování, které jste si přáli uskutečnit, by dnes konečně mohly být možné. Než se vydáte na cestu, možná bude třeba vyřídit nějaké papírování. V hlavě se vám mohou honit myšlenky na obchodní postup a možná zvážíte absolvování jednoho nebo dvou kurzů, které zvýší vaši prodejnost a pomohou vám přiblížit se k dosažení vašich cílů.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.