Chlupy v jídle a podivné přiznání soutěžícího. Cítí se být otcem Kamiliny dcery

Prostřeno! S27 (79) - Chlupy v jídle

Speciální soutěž amatérských kuchařů, ve které se mezi sebou o výhru poperou televizní strážci zákona, se bude ve čtvrtek odehrávat v hájence. Hostit bude dvojice Delta 101 Kamila a Tomáš. Ti dva jsou poměrně soutěživí. Povede se jim svým menu zaujmout i ty nejmlsnější jazýčky?

Hvězdy policejní show se tento týden snaží u plotny zaujmout svoje televizní kolegy. Kamila s Tomášem pohostí Petra a Daniela alias Deltu 103, Deltu 100 – Erika s Jakubem, Deltu 106 neboli Věru s Jakubem a v neposlední řadě Deltu 102 Josefa s Tomášem. Soutěžící mají velká očekávání a někteří si z Kamily utahují, že je určitě pozve nejmíň do Buckinghamského paláce. „Jelikož je dnešním hostitelem Kamila, očekáváme hogo fogo neboli navoněnou bídu,“ prohlásí Josef. Hostina se bude odehrávat v hájence, kde si všichni zasoutěží ve střelbě. V kontrastu k přírodě a lesu bude působit prostřený stůl plný zlatých pohárů, příborů a dekorací.

Vařit v kuchyni, která není úplně moderně vybavená, bude pro Kamilu s Tomášem oříšek. Kamilu potrápí plynová trouba, kterou neumí zapnout. Všude je po chvíli cítit plyn, proto si zavolá pro jistotu pomocníka. „Abychom nevybuchli,“ bojí se Kamila mávající hořícím zapalovačem. Naštěstí vše dobře dopadne. Na menu budou plněné žampiony, pro vybíravého Tomáše, který nejí zeleninu, připraví tousty se šunkou. Co pro něj připravili ostatní v předchozích dnech si můžete připomenout na prima+. Dále se bude podávat bramboračka, kančí medailonky na červeném víně s cheddarovo – bramborovou kaší a restovanou mrkví, jako dezert bude dýňový koláč s citronovou polevou. Na jídlo se bude čekat a hladoví hosté si na všem pochutnají. Někteří si budou chtít dokonce přidat. Přece jen se ale Kamila s Tomášem nevyhnou trapasu. Josef ve své porci objeví chloupek. „Víš, co to je, to je z kance. Může se stát, že tam najdete něco kančího, protože jste v divočině,“ sebevědomě odpálkuje veškeré stížnosti Kamila. „Doufám, že to byly chlupy z kance, a ne někoho z nosu,“ přeje si Josef.

Podívejte se, co o hostitelích prozradí šmejdění. Vystavená fotka vzbudí zájem:

Dcera je údajně podobná kolegovi

Hostitelé o sobě něco prozradí na kameru i při šmejdění. Tomáš se věnuje boxu, hudbě a dříve dělal šerm. Kamilu baví sport, ráda sleduje televizní seriály a filmy pro pamětníky. Účast v Prostřeno! je pro ni výzva. Jak vpodvečer přizná, jejím největším koníčkem je výchova devítileté dcery Jasmíny. Vloni v létě se Kamila po pěti letech vztahu vdala. Blondýnka, která v minulosti absolvovala tvrdý výcvik u Policie ČR, pro Prima Ženy uvedla, že ji manžel oslovil přes sociální sítě a risk se mu vyplatil.

Soupeři při šmejdění objeví Kamiliny zlaté golfové míčky, fotku s manželem a fotku dcery. Tomáš s Josefem budou mít při pohledu na holčičku snědé pleti nemístné poznámky. „Něco mi tam nesedí. Je ti strašně podobná,“ prohlásí Josef směrem k Tomášovi. „Lidi nám to říkají,“ odvětí Tomáš. Podle jejich slov je přece všem jasné, že je Tomáš otcem hostitelčiny dcery. Sami můžete ve videu v článku vyhodnotit, zda mají pravdu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.