Celebrity

1. září 2024 09:15

Michaela Vlčková

Christina Aguilera prošla drastickou proměnou. Obviňují ji z užívání léku na hubnutí

Navzdory svému předchozímu prohlášení, že nesnášela být super hubená a miluje své křivky, zpěvačka Christina Aguilera (43) od minulého roku drasticky zhubla. Prošla neskutečnou proměnou a když nyní vystupuje na pódiích, fanoušci by na ní těžko našli nějaký ten špíček. Všechny samozřejmě zajímá, jak se Aguileře podařilo během pouhého roku shodit tolik kilo. Mnozí ji obviňují z užívání Ozempicu.

Christina Aguilera v rozhovoru pro magazín Glamour uvedla, že posedlost médií její váhou byla obzvlášť bolestivá a že její sebevědomí v minulosti z velké části záviselo na tom, jak je hubená.

„Když jste teenager, máte úplně jiné tělo než když je vám dvacet. Začala jsem se zakulacovat, a to pak bylo nepřijatelné, protože se říkalo: ‚Aha, ona je tlustší‘. Pak jsem měla zkušenosti s lidmi z průmyslu: ‚Líbilo se jim tvoje tělo a to, jak jsi byla hubená jako teenagerka,‘ podělila se o své vzpomínky. Věk a čas jí pomohly, aby byla méně ovlivněna názory ostatních týkajících se jejího těla, práce i sexuality.

„Teď jsem dospěla do fáze, kdy je mi váš názor prostě ukradený. Nehodlám se tím zabývat,“ zdůraznila. „Názory ostatních lidí na mě nejsou moje věc,“ doplnila.

Výkyvy váhy slavnou muzikantku provázejí téměř po celou dobu působení na hudební scéně. Přesto hvězda filmu Varieté bere rýpavé kritiky s nadhledem. „Být příliš hubená. Být silnější. Byla jsem kritizována za to, že jsem na obou stranách stupnice,“ řekla časopisu Marie Claire v roce 2012 s tím, že je sebevědomá, ať se děje cokoliv.

Drastická proměna

Ještě v roce 2021 se Aguilera nechala slyšet, že poté, co vstoupila do hudební branže, nesnášela být super hubená. Spokojená prý začala být až v momentě, kdy začala plnit své křivky. Silnější postavu si udržovala ráda. „Těžko se mi dívá na fotky ze začátků mé kariéry, protože si vzpomínám, jak jsem se cítila nejistá. Nikdy bych nechtěla znovu prožít období, kdy mi bylo dvacet. S přibývajícím věkem se přestanete srovnávat s ostatními lidmi a začnete si vážit vlastního těla,“ cituje magazín People slova zpěvačky.

Přes svá předchozí tvrzení se Christina Aguilera opět vrátila ke štíhlé postavě, kterou měla v začátcích kariéry. Ještě minulý rok v létě měla plnější postavu a oblé křivky. To už je ale minulostí, protože nyní její tělo nejeví jakékoliv známky po přebytečném tuku.

Avšak během roku shodila více než osmnáct kilogramů. Podle zdroje z okolí zpěvačky se Christině podařilo drasticky zhubnout za pouhých pár měsíců díky tomu, že začala omezovat svůj kalorický příjem na pouhých 1 600 kalorií denně a přísně cvičí sedm dní v týdnu. „Nikdo si nemyslí, že je to zdravé,“ řekl zasvěcenec pro web Life & Style.

Čtěte také: Na trh se dostal padělaný lék, varovalo ministerstvo. Přípravek může ohrozit život

Přestože sama zpěvačka trvá na tom, že zhubla díky zdravému stravování jako je například duhová dieta, omezení sladkých svačinek a důslednému cvičení, řada fanoušků na sociálních sítích ji obviňuje z užívání Ozempicu, potenciálně nebezpečného léku na hubnutí. Jedná se o preparáty, které byly původně vyvinuty k léčbě cukrovky a mohou mít řadu vedlejších účinků. Odborníci ho z velké části nedoporučují. Dokonce i mnozí experti jsou přesvědčeni, že Aguilera se přidala k mnohým dalším celebritám, které zhubly za pomoci Ozempicu.

„Ano, pravděpodobně užívá léky na hubnutí. Ale nikdo by nikdy neměl tyto léky užívat, aniž by se nejprve naučil změnám životního stylu, které pomohou udržet přebytečnou váhu pryč,“ zamyslel se odborník na sportovní medicínu Dr. Gabe Mirkin.

Magický lék na obezitu. Jaké vedlejší účinky uživatelům hrozí?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 9. 2024

Tento den je vhodný pro lehké společenské aktivity a zábavu s přáteli. Nedělejte si starosti, pokud se vám věci nebudou zdát racionální, Berani. Někdy ta nejnepravděpodobnější cesta je nakonec nejlepší. Nepodceňujte fantazii a bizarnosti. Vydejte se na procházku po divoké straně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.