Mariah Carey umírající sestře ani nezavolala: V dětství ji zdrogovala a chtěla ji prodat

Zpěvačka Mariah Carey přišla během víkendu o svou matku i sestru. V prohlášení uvedla, že poslední týden byla své matce na blízku. Avšak svou starší sestru prý nekontaktovala, přestože věděla, že umírá. O odcizení od svých sourozenců se hudebnice rozepsala ve svých memoárech vydaných v roce 2020. Uvedla v nich, že když jí bylo pouhých dvanáct let, starší sestra Alison jí nabízela kokain a snažila se ji prodat pasákovi.

Zpěvačka známá především pro svůj vánoční hit All I Want For Christmas Is You byla po vyostřené hádce se svou matkou převezena do psychiatrické léčebny, ovšem během posledního týdne jí byla přes veškeré strasti po boku. Jizvy způsobené během vyrůstání se starší sestrou byly však mnohem hlubší.

Podle Alisonina blízkého přítele Davida Bareka se známá zpěvačka nepokusila kontaktovat sestru, ačkoli měsíc věděla, že umírá. „Telefonní hovor nebo ještě lépe videohovor by pro Alison hodně znamenal. Bohužel se to ale nestalo,“ řekl Baker pro americký web The Sun.

Čtěte také: Umírající sestra Mariah Carey toužila po usmíření. Zpěvačka se s ní odmítla setkat

Příčina úmrtí Alison dosud nebyla zveřejněna. Čtyřnásobná máma měla údajně problém s vnitřními orgány a poslední tři týdny života byla v domácí hospicové péči. Alison, která se v minulosti živila jako sexuální pracovnice, byl v roce 1990 diagnostikován virus HIV, který pravděpodobně chytila během své závislosti na heroinu. V roce 2015 utrpěla vážné poranění mozku po vloupání do jejího domu. Po přepadení měla také problémy se zrakem a krátkodobou pamětí. Trápily ji navíc poruchy páteře a trávení.

Baker dále pronesl, že Alison byla nešťastná, že s ní Mariah přerušila kontakt a rozhodla se držet si odstup. „Bezcitné odmítnutí přispělo k Alisonině bolesti,“ podotkl. „Často o tom mluvila. Přemýšlela, jestli Mariah nebo někdo z jejích příbuzných vůbec přijde na její pohřeb,“ doplnil zasvěcenec.

Chtěla ji prodat pasákovi

Mariah Carey ve své autobiografii, kterou vydala v roce 2020, uvedla, že se musela od své sestry Alison a bratra Morgana vzdálit kvůli vlastnímu bezpečí. Kvůli memoárům podali oba sourozenci na zpěvačku žalobu pro pomluvu a za údajnou emoční újmu. Podle soudních dokumentů souvisejících se žalobou Alison kromě dalších zdravotních problémů bojovala se závislostí na alkoholu.

„Když mi bylo dvanáct, sestra mě zdrogovala valiem, nabídla mi nehet plný kokainu, způsobila mi popáleniny třetího stupně a snažila se mě prodat pasákovi,“ napsala ve svých pamětech úspěšná zpěvačka. Pasákem měl být Alisonin přítel, který na mladou Mariah dokonce v kině vytáhl pistoli.

Nadějí na lepší život byl pro Mariah její neuvěřitelný hudební talent. Již ve třinácti letech psala své písně a o tři roky později vytvořila první demokazetu a přes všechny problémy spojené s rodinou se jí podařilo uspět.

Dělali si z ní bankomat

Zatímco se Mariah podařilo vyšplhat na vrchol hudebních žebříčků a užívala si přepychového života, její sestra prožívala úplný opak.

V šestnácti letech se Alison stala sexuální pracovnicí a měla za sebou první manželství. Později si vypěstovala vážnou závislost na heroinu, což je pravděpodobně i důvodem, proč se nakazila virem HIV. Často přespávala v autech nebo žila v ubytovnách pro bezdomovce. Tvrdila, že od své sestry nedostává žádnou finanční podporu.

Když Alison skončila v nemocnici po přepadení a potřebovala operaci mozku a páteře, na usmíření se sestrou nedošlo. To mělo naštvat bratra Morgana. „Pravděpodobně utratí víc za psí žrádlo, než kolik by stálo zajistit, aby se o její sestru řádně postarali. Alison se na Mariah zoufale obracela znovu a znovu. Nikdy se neozvala,“ pronesl v minulosti Morgan, který je hudebním producentem.

V memoárech Mariah ovšem uvedla, že se od ní bratr Morgan snažil vyloudit peníze nepříjemným způsobem. Hudební producent Morgan to ovšem popřel a sestru zažaloval za pošpinění pověsti. Zástupci zpěvačky zase podotkli, že Mariah v průběhu let věnovala Alison a její rodině stovky tisíc dolarů. Hudebnice si ve svých pamětech postěžovala, že se cítí unavená z toho, že s ní rodina zachází jako s bankomatem.

Herečtí kolegové oplakávají Karla Heřmánka. Dagmar Havlová poslala srdceryvný vzkaz:

Sdílejte článek
Štítky smrt rodina heroin zpěvačka úmrtí spory Mariah Carey Mariah Carey Alison Carey Patricia Carey

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.