Chtěli pro sebe být krásnější. Při hojení ran po plastice se ale málem rozešli

Vysněná krása (3) - Partnerská krize

Zamilovaní partneři Rudolf (57) s Ivetou (53) se chtěli sobě navzájem ještě více líbit. On si pro lásku nechal všechny zuby vytrhat, jí od cesty k vysněné kráse neodradily skalpely plastických chirurgů. Pak se ale stalo něco, co od sebe dvojici hrdliček málem navždy oddělilo.

Paní Iveta prolomila dvacetileté období, které její životem nebývale zkoušený partner Rudolf strávil takřka bez úsměvu. Přihlásila ho do opravdu radikální proměny odehrávající se před televizními kamerami. A aby pro něho zůstala nadále atraktivní, absolvovala cestu k vysněné kráse spolu s ním.

Všichni asi známe rčení, že pro krásu se musí trpět. Pokud je jedinou možností k jejímu docílení radikálnější zákrok v podobě plastických operací, pak to rozhodně platí. Na chvíle v bolestech, které nerozlučně doprovázejí hojení všemožných ran a jizev, dá ale obvykle záhy zapomenout výsledek. To ostatně názorně ukázaly dosavadní proměny účastníků odvážné docu reality show. Změna vzhledu partnerů Ivety s Rudolfem rozhodně bude patřit k těm největším. Pár si během ní navíc prošel i velkým testem odolnosti svého vztahu.

„Mám ji rád, miluju ji a už bych bez ní nechtěl žít. Ona to má stejně,“ uvedl rozhodně Rudolf během vzniku časosběrného pořadu o vztahu s Ivetou. Poté, co od osudu schytával jednu ránu za druhou, dala právě Iveta jeho životu opět smysl. Dobrý skutek v podobě navrácení Rudolfovi jeho ztracené sebevědomí se ale Ivetě během procesu proměny málem nevyplatil.

Nejprve Ruda láskyplně pečoval o rozbolavělou Ivetu. Po fast liftu (chirurgickém vytažení povislé kůže obličeje) a operaci víček totiž měla hlavu v jednom ohni, opuchlou tvář a místo očí jen škvírky.

„Takhle o mě ještě nikdo nikdy nepečoval,“ nešetřila vděkem. „Strašně moc ti děkuju, lásko. Trpím, ale trpím ráda. Abych se ti ještě více líbila, abys mě miloval ještě víc. Já miluju tebe úplně nejvíc,“ děkovala svému Rudolfovi. Na toho přišla řada záhy. Než mu mohli na dentální klinice vůbec nasadit nové zuby, musel absolvovat vytržení stávajících čtyř a úpravu dásní, které zubům odvykly před zhruba dvaceti lety.

Partnerská krize uprostřed bolesti

„Strašně mě to bolí. Nemůžu nic jíst. Už bych si tak dal nějaký kus masa,“ stýskal si po prvním zákroku v náručí partnerky Rudolf. Již hojící se Iveta muži oddaně přikládala na tvář studené obklady a trpělivě mixovala veškerou stravu – mnohdy došlo i na krmení. Není divu, že jindy klidné vody domácnosti rozvířily emoce. Rudolf na Ivetu vždy žárlil a teď, když má být krásnější, se u něho tento nešvar nejspíš ještě prohloubil. V době bolestivé rekonvalescence, kterou procházeli takřka souběžně, stačilo málo a v Ivetě takzvaně bouchly saze. Nescházelo moc a od Rudolfa odešla.

Partneři se naštěstí opět usmířili. Jejich lásku naplno rozdmýchala nešťastná událost. „Myslím, že už jsme v takovém věku, že by si člověk měl vážit každého dne i hodiny. Člověk nikdy neví, co se může stát,“ litovala ještě před ní Iveta zbytečných roztržek. Pár dní nato skončila v nemocnici, kde ji hospitalizovali s plicní embolií. Rudolfovi se okamžitě vybavily ty nejčernější vzpomínky. Na to, jak ho rakovina připravila o tehdy jedinou lásku jeho života – manželku. „Podruhé už bych to nedal, kdyby se jí něco stalo,“ plakal zoufalý Rudolf během natáčení docu reality show. Jak jsme ale psali v úvodu – i v případě Rudolfa s Ivetou nakonec všechnu bolest vystřídá nesmírná radost. A to nejen z dechberoucí proměny vzhledu – jak budete moci vidět v pondělí večer na Primě, Rudolf má pro Ivetu ještě jedno velké překvapení!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.