Co to meleš? Na to se moderátor Tomáš Zástěra v show Česko na grilu prostě musí zeptat

Jak správně umlít maso podle Martina Svatka - Česko na grilu (6)

Blížící se díl grilovací show Česko na grilu bude zajímavý po všech stránkách. Soutěžící si budou muset poradit se zajímavým úkolem. Velkou výzvou pro ně bude zpracování mletého masa.

Kromě toho, že bude zajímavé sledovat Davida s Vierou, jak se snaží krotit své hádky a komunikační styl, což se jim ne vždy daří, dojde na hádky také mezi ostatními. Je vidět, že nervy pracují. Je znát, že se porotci soustředí na menší počet dvojic. Kritika je někdy poměrně důrazná.

Reality show Česko na grilu sledujte každé pondělí ve 21:30 na Primě nebo kdykoliv online na prima+

Nejvíce komentářů se snese na Helenu a Romana. Jak si s kritikou poradí? A nechají se rozhodit? VIP hosté, kteří budou hodnotit základní soutěžní úkol, do rozstřelu pošlou tři dvojice. Klára Vytisková i skupina Lake Malawi si umění soutěžících v zásadě pochvalují, pár drobných výtek se ale objeví.

Čtěte také: Albert Černý z Lake Malawi se zamiloval na první pohled. Jeho partnerka to měla jinak

Hvězdným hostem, který bude našim porotcům asistovat při rozstřelu, bude držitel michelinských hvězd Roman Paulus. Jak soutěžícím pomůžou jeho tipy a triky? „Hlavně jsem rád, že jste mě pozvali. Uvidíme, jak to dopadne,“ okomentuje svou návštěvu. Jak to dopadne, koho rozhodí a proč si myslí, že úkol, který chystají Helena a Roman, by v Neapoli neobstál? Dívejte se už v pondělí 29. dubna ve 21:30 na Česko na grilu na Primě.

Podívejte se už nyní v ukázce, za co si Dominika s Denisou vyslouží pochvalu: