Dagmar Havlová prožívá jedno z nejtěžších období. Nemůže se smířit s odchodem parťačky

Dagmar Havlová (71) prožívá jedno z nejsmutnějších období, nedávno totiž přišla o milovaného člena rodiny, fenku jménem Grace. Jak teď přiznala na sociálních sítích, ze ztráty se stále nemůže vzpamatovat.

Fenku Grejsinku, jak ji oslovovala, měla Dagmar Havlová dlouhých dvanáct let. O své ztrátě se herečka a bývalá první dáma rozepsala na sociálních sítích. „Děkuji za 12 let lásky, štěstí a radosti, můj andílku. Nikdy na tebe nezapomenu. Mé srdce je rozbité na tisíc střepů,“ napsala k videu, ve kterém se promítaly společné snímky s milovanou parťačkou.

Proplakala jsem ve snu celou noc

Téměř 10 dnů uplynulo od chvíle, kdy se o svou bolest podělila se sledujícími na sociálních sítích. Nyní Dagmar Havlovou probudil smutný sen, a tak se prostřednictvím Instagramu zeptala: „Stalo se vám někdy, že jste ve snu proplakali celou noc? Měla jsem to na dnešek. Říká se, že pejsci nemají rádi, když jejich páníčkové po jejich odchodu pláčou. Tak se snažím to dodržet. Ale podvědomí je silnější,“ přiznala.

Přečtěte si také: Dagmar Havlová prodává Hrádeček. S inzerátem ji seznámil Jakub Prachař

„Probudila jsem se s opuchlýma očima a přesně vím, co se mi zdálo a vím, že to bylo o Grejsince. Je těžké vyrovnat se s odchodem kamaráda, který mě celá léta doprovázel v mé samotě po odchodu manžela,“ dodala Havlová s tím, že je to velmi těžké a proto vypíná i komentáře u příspěvku.

Grace byla nečekaným dárkem

Boxerku Grace Dagmar Havlová dostala na křtu knihy veterináře Jana Herčíka. Šlo sice o nečekaný dárek, ale Dagmar si čtyřnohou přítelkyni zamilovala téměř okamžitě. „Mám pocit absolutního štěstí a zároveň pocit velké zodpovědnosti,“ sdělila tehdy Havlová v reakci na devítitýdenní štěně. Původně Dagmar fenku dostat neměla, ale její dcera Nina tehdy přišla s nápadem, že by maminka potřebovala pejska a Grace nakonec díky tomu skončila v jejích rukou.

Podívejte se také, jak Dagmar Havlová v Inkognitu hádá zlatého hocha z Nagana:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.