Celebrity

6. července 2022 12:15

David Laštovka

Dagmar Patrasová se proměnila v sexy ženu a plánuje další dovolenou. S kým poletí?

Zdá se, že manželská krize mezi Dagmar Patrasovou (66) a Felixem Slováčkem (79) je definitivně zažehnaná. Po dlouhých letech spolu vyrazili na společnou dovolenou do Tuniska a jak se nyní Dáda webu Prima Ženy svěřila, přes prázdniny chystají další dovolenou. Kam zamíří tentokrát?

Zatímco v červnu se stalo místem jejich dovolené Tunisko, kam vyrazili s dalšími přáteli, například s hercem Jiřím Krampolem nebo zpěvačkou Šárkou Rezkovou, další výlet za sluncem už plánují pouze ve dvou. „S Felixem jsme v pohodě. Během léta se spolu ještě chystáme do Řecka. Máme tam v Athénách kamaráda,“ prozradila Dagmar Patrasová webu Prima Ženy.

V posledních dnech o sebe velmi pečuje. Navštívila kadeřnický salón a následně na svém instagramovém profilu zveřejnila fotku, která sledujícím vyrazila dech. Vypadala na ni o mnoho let mladší. Šestašedesát let, které oslavila letos v dubnu, by ji hádal jen málokdo. „Dnes jsme zkoušeli keratin a jsem nadšená,“ napsala ke snímku.

Jak nám přiznala, kromě občasné návštěvy kadeřnictví a kosmetiky pro svou krásu a udržování postavy přitom jinak nic nedělá. „Necvičím, co se týče jídla, dávám si to, na co mám chuť. Řekla bych, že u mě je to geneticky dané, moji rodiče vypadali mnohem mladší, než byli. Asi mám štěstí,“ usmála se Dáda.

Letní prázdniny si chce maximálně užít. S Felixem plánují výlety po Čechách a čas budou trávit také na chalupě. „Čeká mě ale i trochu práce,“ uvedla královna dětských srdcí pro Prima Ženy.

Problémy s alkoholem? Nikdy žádné nebyly, tvrdí Dáda

Přestože se o ní v poslední době psalo v souvislosti s problémy s alkoholem, Dáda dodnes tvrdí, že všechno byla lež. Před necelými dvěma měsíci poblíž bydliště přitom nabourala do zaparkovaného vozidla a betonových zábran a následně se odmítla podrobit dechové zkoušce.

Krátce na to ze svého domu, viditelně otřesená, odešla na procházku. Její chůze byla krkolomná, musela se přidržovat plotu, nakonec skončila i na zemi. Dáda se rázem stala terčem nejrůznějších posměšků.

Na již zmiňované dovolené v Tunisku, zase některá bulvární média přišla se svědectvím českých hostů z hotelu, kteří tvrdili, že tam Patrasová celé dny popíjela více než je zdrávo.

„Nestačili jsme se divit, jaké jobovky přicházely. Nedělalo nám to dobře a velmi nás to mrzelo a bylo nám z toho smutno. Nic z toho absolutně nebyla pravda a všichni, co tam s námi byli, to mohou potvrdit,“ sdělila nám Dáda.

Její slova pro web Prima Ženy potvrdil i Jiří Krampol. „Celý ten pobyt tam byla v naprosté pohodě a pila jen vodu. Velmi mile mě překvapilo, v jaké skvělé formě byla. Dádu znám od šestnácti let, je to bezvadná ženská. Jsem rád, že jsou s Felixem zase spolu,“ prohlásil herec upřímně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.