Celebrity

4. února 2024 16:10

Josef Šťastna

Dcera Ivy Kubelkové zářila na maturitním plese. Natálii podpořila její sestra Karolína

Maturitní ples je významným okamžikem pro celou řadu mladých lidí a pomyslnou vstupenkou do světa dospělosti. Každá mladá dáma chce být na takové události královnou, což se podařilo také Natálii Jiráskové, kterou přišla podpořit celá rodina včetně maminky Ivy Kubelkové.

Devatenáctiletou Natálii Jiráskovou letos čeká maturitní zkouška a před životním milníkem si užila příjemnou povinnost ve formě maturitního plesu. V černých šatech vypadala božsky, připomínala noční královnu a bylo na ní vidět, že si večer velmi užila.

Starší dcera Ivy Kubelkové akorát byla trochu smutná, že na maturitní ples nemohl přijít její přítel Adam Mišík, který měl ve čtvrtek v pražském klubu Roxy zatím největší koncert kariéry. Natálka ale vzala na ples maminku Ivu, tatínka Georga, a dokonce i babičku. Sestru přišla podpořit také téměř patnáctiletá Karolína Jirásková, která taktéž na tanečním parketě zářila.

Z fotek, které Natálka zveřejnila na Instagramu, je patrné, že celá rodina drží pohromadě. Obě dcery sympatické moderátorky jsou mamince čím dál více podobné. Zejména mladší Karolína jako by jí z oka vypadla.

Mohlo by vás zajímat: Iva Kubelková má na vztah dcery s Mišíkem jasný názor: Je mi jedno, s kým chodí

Natálie Jirásková vsadila na černý třpytivý model, jehož jednoduchost podtrhly perličkové výšivky a tyl mezi ňadry. Iva Kubelková vynesla kalhotový overal v lila barvě a průsvitnou košili. Otec jejích dcer George Jirásek zvolil tmavou klasiku a elegantní dojem zvýraznil nenápadnou šedivou kravatou.

Podívejte se, co Jirásková a Mišík prozradili v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.