DJ Nadja pozve soupeře na pohřební hostinu. Luboš skončí v pytli na mrtvoly

Prostřeno! S27 (105) - Nechutné vepřové

Excentrická DJ Nadja pozve v pátek soupeře z Prahy a středních Čech na pohřební hostinu. Všichni musí přijít v černém a Nadja bude oblečená jako zdravotní sestřička. Jídlo bude pro někoho nepoživatelné. Ochutná někdo prasečí mozeček?

Páteční hostitelka Nadja se živí jako pohřební DJ, fotografuje a převléká mrtvé a hostit ostatní bude v bytě svého expřítele. Jelikož si někteří Nadju vyhledali na internetu, nečekají žádný gastro zážitek. Luboš tipuje, že bude podávat tyčinky ve tvaru kříže nebo záhrobní tekutinu. Není moc daleko od pravdy. Vážně nebude myšleno vůbec nic. Nadja bude řádit jako černá ruka a šokovat chce i při vaření. Podávat bude utopence, zabijačkovou polévku, mozeček a rakvičky s kostičkami. Menu, které vypadá jako parte, málokoho potěší. Obzvlášť když nikdo neví, jaký mozeček dostane na talíř. Většina doufá v květákový, jak ale na prima+ a vpodvečer na obrazovce uvidíte, servírovat se bude opravdový mozek.

Při vaření si dá Nadja na hlavu čepici ve tvaru pečeného kuřete. Lák na utopence bude vařit údajně ze svěcené vody, celer bude porcovat sekerou a rozpuštěnou čokoládu nalije do kondomu, který použije jako zdobicí sáček. Místo ubrousků dostane každý roli toaletního papíru a jako příbor asijské hůlky. Polévku Nadja uvaří z vepřové hlavy. Ovar pak bude servírovat společně s polévkou. To bude na soutěžící moc. Bude jim vadit i samotný pach vepřového masa.

Podívejte se na hudební vystoupení hostitelky:

Nadja se podle soupeřů chce jen zviditelnit

Vegetarián Luboš dostane svoji verzi pokrmů, a tak se bude bavit soupeři, kterým se nad jídlem zvedá žaludek. Hlavu ani mozeček neochutná nikdo. Při šmejdění najdou soutěžící na posteli vak na mrtvé. Luboš bude nadšený a samozřejmě do něj musí vlézt. Ostatní ho zkusí zvednout a hra je očividně zaujme. O hostitelce toho ale moc nezjistí a poznají, že nejsou u ní doma. Roman soudí, že je Nadja v Prostřeno! jen kvůli zviditelnění.

Po hlavním chodu přijde zábava a nepůjde o nic menšího než o rapování a zpěv samotné hostitelky. Nadja zazpívá o alkoholovém večírku a o tom, že jí v těle koluje promile. „Mně tohle nic neříká,“ myslí si Roman. Luboš se bude dobře bavit. Přes všechny vzájemné provokace a neshody mu Nadja přece jen přirostla k srdci. Ve čtvrtek ostatně prohlásil, že ji má rád. Na závěr soutěžící dostanou rakvičky s kupovanou šlehačkou, což všichni odsoudí. Má Nadja šanci na výhru? Dívejte se na páteční zvedání pokliček.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.