Nadja se Michalovi hrabe ve spodním prádle. Luboš nadává s plnou pusou soupeřům

Prostřeno! S27 (104) - Emotivní Luboš

Čtvrteční hostitel Michal je v souboji o nejlepší menu už podruhé. To ale neznamená, že vše půjde podle plánu. Večeře začne se zpožděním a Luboš dnes vynechá alkohol. Paradoxně ale bude vůči ostatním útočnější než předchozí dny.

Třiatřicetiletý obráběč kovů Michal žije s přítelkyní a tříletým synem v bytě. Do soutěže se přihlásil podruhé na základě návštěvy u přátel. Od své první účasti v roce 2014 se ale k plotně příliš nehrne. Jen ohřívá jídla, která mu vaří přítelkyně, a už tolik nevaří. Jeho menu není na první pohled složité, přesto bude Michal bojovat s časem. Podávat se bude bruschetta s rajčaty a bazalkou, kterou někdo překřtí na „brančetu“, dále lehce pikantní zeleninová polévka se smetanou, kuře generála Tso a zkaramelizovaná jablka s mascarpone a šlehačkou. Michal se vynasnaží, aby se u něj najedl i vegetarián Luboš. Dá mu polévku bez slaniny a místo kuřete dostane sójové kostky.

Michal nestíhá a příchozí hosty musí posadit k prázdnému stolu. Podle soupeřů si mohl večer lépe naplánovat, když už v Prostřeno! vařil. DJ Nadja je dnes opět připravená upoutat Lubošovu pozornost. Na hlavu si vezme kožešinovou hučku, kterou ji donutil v pondělí sundat. U předkrmu si pak vyžádá kečup, což Luboše podráždí. Hostitel je naštěstí v klidu a zaboduje s domácím pečivem. Poté pošle hosty šmejdit. Nadja má opět v ruce lupu a hledá na prostěradle bůhvíco. Pak si otevře skříň a začne se Michalovi hrabat ve spodním prádle. Jak zareagují ostatní, uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce.

Podívejte se na zmatek při příchodu hostů:

Roman se po konzumaci droždí málem pozvrací

Jako hlavní chod servíruje Michal kuře generála Tso. Bohužel si o pokrmu nic nezjistil, a tak neví, podle koho se jmenuje ani odkud pochází. Hosté budou zklamaní, že na talíři nemají žádnou omáčku, jen maso. Michal bude zoufalý. Připravil údajně dvojitou dávku omáčky a stejně se někam ztratila. Nadja si k masu s rýží vyžádá kečup. Luboš soudí, že to je neúcta k hostiteli. „Od něj je vytknuté úplně všechno,“ stěžuje si DJka. „Trošku jsme si vjeli do vlasů, ale to nic nemění na tom, že ji mám rád,“ svěří se nečekaně Luboš se svými city.

Pak ale přijde další konflikt. Dominik prohlásí, že nesnáší vegetariánské jídlo, a Luboš se naštve. „Jsi namachrovaný mladý týpeček. Takové jako ty jsem mlátil ve škole. Já jsem měl hovno celý život,“ rozkřikne se Luboš s plnou pusou, takže jídlem poprská okolí. Dominik zůstane v klidu a Roman se bude situací bavit. Obzvlášť po Lubošově prohlášení, že měl Dominikovi ve středu dát minus milion bodů. Jako zábava bude ochutnávání potravin poslepu. Roman je v šoku a má strach, že dostane něco, co nejí. To by se prý pozvracel. Nakonec bude muset vyplivnout droždí. Jako odměnu za soutěž dostanou všichni do Michala lahvičku rumu, Luboš ale odmítne. Je totiž rozhodnutý od čtvrtečního večera přestat s pitím. Vydrží mu toto předsevzetí i v pátek u Nadji?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.